Kristiansand: — Vi gjennomførte avhør av alle de fem aktuelle vitnene søndag. Helsetilstanden til fornærmede var også såpass tilfredsstillende søndag ettermiddag at vi fikk gjennomført et avhør av ham på Sørlandet sykehus Kristiansand søndag. De fem vitneavhørene og forklaringen fra den 30 år gamle mannen som ble knivstukket, har gitt oss et godt og oversiktlig bilde av hva som skjedde i offisersmessa ved 02-tiden natt til søndag, opplyser fungerende leder av personavsnittet ved Kristiansand politistasjon, overbetjent Hans Petter Sandell til Fædrelandsvennen.

— Er forklaringene overensstemmende?

— Politiet mener at det bildet vi har dannet oss av det som skjedde, er oversiktlig. De fleste forklaringene peker i samme retning, forteller Sandell.

Avhøret av den 34 år gamle siktede mannen, som tidligere har hatt befatning med politiet i forbindelse med narkotikasaker, tas opp på lyd og bilde. Under avhøret bistås den siktede av advokat Knut Henning-Larsen, som er en av de faste forsvarerne ved Kristiansand tingrett.

Siktelsen mot 34-åringen er ikke klar. I begrunnelsen for pågripelsesbeslutningen ble han siktet for legemsbeskadigelse.