KRISTIANSAND: — Foreløpig har vi ingen mistenkte, sier Petter Sandell, leder for personavsnittet ved Kristiansand politistasjon, til Fædrelandsvennen.

Det var ved 17-tiden tirsdag at to 11 år gamle jenter tok bussen fra sentrum til Tinnheia. De to hadde vært på ballettøvelse.

— Sparket og slått

På bussen skal den ene av dem ha blitt sparket og slått i hodet av en kvinne.

— Det hele skjedde helt uoppfordret. Kvinnen angrep altså et 11 år gammelt barn, sa Nikolett Loykó, moren 11-åringen til til Fædrelandsvennen tirsdag.

Moren reagerte sterkt på at andre passasjerer ikke hadde grepet inn.

Overvåking ødelagt

Politiet arbeidet onsdag med å fremskaffe overvåkningsvideo fra bussen, for å kartlegge hendelsen. Men videovervåkningen på den aktuelle bussen var i ustand.

Dermed finnes det ifølge politiet ingen videoopptak av hendelsen.

- Små spark

Politiet har foreløpig ikke sirklet inn kvinnen som skal ha slått jenta. Onsdag er flere vitner blitt avhørt.

— Det skal være snakk om at kvinnen har gitt jenta noen små spark, som ikke har forårsaket skade. Jenta har muligens også fått et slag i hodet da hun gikk ut av bussen. Dette handler om en 11-åring som har opplevd noe ubehagelig på bussen, sier Sandell.

Bussjåfør avhørt

Bussjåføren har blitt avhørt av politiet.

— Når det gjelder hendelsen på bussen, er det en politisak. Vi forholder oss til etterforskningen. Jeg har ikke snakket med sjåføren ennå, men vi venter på en rapport med forklaringen, kommenterer Ole Martin Roland, regiondirektør i Nettbuss Sør i Agder.