SØGNE: Ingen bodde lenger i eneboligen i Søgne som begynte å brenne i de tidlige morgentimene på torsdag. Boligen hadde stått tom en periode, og lå ute for salg.

Etter at brannvesenet kom til stedet, ble brannen slukket fort. Skadene begrenset seg til svidd panel og enkelte sotskader, opplyste operasjonsleder Nils Kristian Voreland i Agder-politiet i etterkant til fvn.no.

-Heldigvis var brannen veldig begrenset. Vi hadde nok flaks som kom tidsnok, supplerte vakthavende overbefal og fungerende brannsjef i Kristiansandsregionen brann og redning, Jan Røilid, torsdag.

Omstendighetene rundt branntilløpet ledet til krimtekniske undersøkelser ut over dagen. Ikke minst så brannen ut til å ha startet utvendig, kommenterte Søgne— og Songdalen-lensmann Terje Pedersen til Budstikka.

EtterforskningslederJan OveThorsenpå lensmannskontoret ønsker nå tips fra publikum.

— Vi har ikke konkludert med noe. Men vi har en forsåelse av at brannen kan være påsatt. Det vi etterpør nå, er vitner til det som skjedde i området mellom midnatt og 5.30 - enten det er personer, biler eller annet av interesse, sier Thorsen til fvn.no.

Etterforskningslederen vil ikke nærmere inn på hva mistanken om en påsatt brann bygger på. Men han gjentar oppfordringen til dem med tips til politiet om å melde seg.