Kjetil Rossebø i Veråsveien 35 har fått tillatelse til å bygge garasje på 48 kvadratmeter på eiendommen sin. Garasjen kan ikke inneredes for varig opphold.

Tore Osmundsen i Eikebakken har fått godkjent hybel i sitt hus. Hybelen har eksistert i noen år, men ikke vært godkjent før.

Thomas Roland i Hommebakken i Øvrebø har fått tillatelse til å sette opp garasje på 65 kvadratmeter.

Erling Eliassen i Støaveien 2 har fått tillatelse til å reise ei grillbu på 11 kvadratmeter ved siden av gårdshuset sitt. Eliassen bygde fundamentene til bua for flere år siden.

Dag Sørensen i Tvidøblane 36 har fått tillatelse til å utvide eneboligen sin. Han skal bygge et tilbygg på 78 kvadratmeter.

Finn Solberg på Graslijordet 26 får lov til å rive det gamle uthuset/garasjen på eiendommen. Han har også fått tillatelse til å sette opp et nytt, større garasjebygg i to etasjer på 107 kvadratmeter. Bygget tillates ikke brukt til varig opphold.

Line og Øyvind Øvland har fått tillatelse til å bygge enbolig og garasje på tomten Solknatten 12 i Øvrebø. eneboligen i to etasjer får et bruksareal på 204 kvadratmeter, garasjen i én etasje blir på 70 kvadratmeter.

Torje Håverstad har fått innvilget sin søknad om å reise en enebolig i to etasjer med totalt 214 kvadratmeter bruksareal i Slettebråtan ved Homstean. Han får også reise garasje i en etasje på 47 kvadratmeter.

Leif Sæveland i Furuvegen 27 i Øvrebø har fått tillatelse til å utvide kjøkkenet sitt med et tilbygg på tre kvadratmeter. Han får også lov å bygge en lagerbygning på 29 kvadratmeter, som skal brukes til lagring av campingvogn og båt.

John Arild Johansen i Montjønnåsen 8 har fått tillatelse til å bygge en større støttemur slik at gårdsplassen kan utvides. Kommunens saksbehandler henstiller om at muren byges med stående bordforskaling, siden han mener det gir et bedre estetisk uttrykk.

Øyvind Godtfredsen på Kile har fått tillatelse til å oppføre en tomannsbolig. Bruksareal blir 176 kvadratmeter, hvorav 28 kvadrat er garasje sammenbygd med huset.

Erik Langeland i Smiheia 5 i Hægeland har fått tillatelse til å oppføre tomannsbolig med bruksareal 176 kvadratmeter, hvorav 28 kvadrat er garasje sammenbygd med huset.

Trygve Honnemyr i Nesveien 3 B har fått tillatelse til å opprette leilighet på 65 kvadratmeter i underetasjen på sitt hus.

Kaspar Strømme AS har fått tillatelse til midlertidig drift av mobilt pukkverk ved Skådane. Det er snakk om et vesentlig terrenginngrep. Kommunen gir kun lov til drift mellom klokka 07 og klokka 20 på hverdager.

Oddvar Bjørnarå i Vennesla har fått igangsettingstillatelse til å oppføre hytte i to etasjer med bruttoareal på 190 kvadratmeter på en tomt i Kilefjorden Hyttepark.

Finn Ole Eliassen har fått rammetillatelse på etablering av ny brannstasjon og ambulansestasjon i Stemhei industriområde. Eliassen skal bygge om og ut et lagerbygg han eier. Brann— og redningsstasjonen blir samlet på 1190 kvadratmeter. Stasjonen vil få plass til 14 biler.

Anders Ropstad i Eidsvollsvegen 17 på Moseidmoen har fått del-igangsettingstillatelse til å utføre mur- og betongarbeider på sitt planlagte tilbygg. Ropstad får ikke lov å gjøre mer før formell igangsettingstillatelse foreligger.

Asbjørn Lind e har fått del-igangsettingstillatelse til sprengingsarbeid på sin tomt i Moskedalen.

Otera Telecom AS har fått tillatelse til å sette opp ei nodebu på fem kvadratmeter på kommunens eiendom i Døblebakken 7B.

Andreas Vennesland i Skjerehauvegen 12 har fått tillatelse til å bygge overbygg på sin veranda. Glassfasade for vindskjerming tillates også.

Oddbjørn Stølen på Honnemyr har fått tillatelse til å rive en gammel garasje og erstatte den med en ny på 70 kvadratmeter.

Torjus Rysstad i Veråsvegen har fått igangsettingstillatelse til å bygge ut huset med 31 kvadratmeter.