**KRISTIANSAND: Livløs person

00.21:** Politi og ambulanse rykket ut etter å ha fått melding om at det lå en livløs person i Parkveien på Lund. Mannen viste seg å være høyst levende, men ble tatt med til arresten for å få i seg varmen.

**KRISTIANSAND: Bil på tomgang

00.48:** En beboer på Lund klaget på at en bil hadde stått på tomgang i over en time. Politiet dro til stedet for å undersøke forholdet. De to som satt i bilen ble bedt om å kjøre et annet sted, eller skru av motoren slik at beboerne fikk nattero.

**ARENDAL: Tatt for fyllekjøring

05.37** : En 41 år gammel mann ble pågrepet ved en bolig på Rykene, etter melding om mulig promillekjøring. Mannen ble tatt med til legevakta for å avlevere en blodprøve.

**ARENDAL: Tyveri fra bil

15.52:** En bilist som hadde parkert i parkeringshuset i Friergangen i Arendal oppdaget at noe hadde brutt seg inn i bilen hans. En gps er stjålet og bilruta er knust. Det er uklart hvem som står bak tyveriet.

**ARENDAL: Biltyveri

17.03:** En Mercedes E280 ble meldt stjålet fra Moland Park ved Nettbuss. Bilen har kjennemerke DL63258. **MANDAL: Kastet snøball

17.39:** En lastebilsjåfør og en bussjåfør meldte til politiet at kjøretøyene deres var blitt truffet av snøball i frontruta. Politiet rykket ut for å kikke etter den som kastet snøballene.

**SØGNE: Kvinne lagde bråk

22.43:** En 42 år gammel kvinne fra Mandal-området blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha lagd bråk på en pub i Søgne.

**MANDAL: Tatt med narkotika

23.05:** En person ble tatt i besittelse av cirka ett gram amfetamin i nærheten av sentrum. Vedkommende erkjente forholdet og vil bli anmeldt.