KRISTIANSAND: — Med unntak av en seier i en treningskamp, har Vipers aldri slått Tertnes under min ledelse. Rent personlig føles det litt surt, fastslår Hørlyk.

Siden han ble klubbens første heltidsansatte trener i 2011, har Vipers tapt samtlige fire serieoppgjør for Tertnes. Med unntak av en seier i sluttspillet i 2010 må klubben helt tilbake til 2007 for å vise til en serietriumf mot laget fra Bergen. Bare Larvik har voldt Vipers like mye hodebry i samme periode.

— Tertnes har et meget godt lag, med mange kvalitetsspillere som er godt samspilt. De er NM-favoritt mot oss. Men vi har ingen intensjoner om ikke å gi 100 prosent på banen, forsikrer Hørlyk.

Sterk trippel

Hans elever står med tre strake seirer, først mot Sola i NMs åttedelsfinale, så mot Fredrikstad og Levanger i serien.

— De kampene har gitt jentene en kjempeboost og masse selvtillit. Etter den siste seieren har jentene fått litt ekstra fri, men til gjengjeld har vi kjørt knalltøffe fellestreninger når vi har vært samlet, opplyser Hørlyk.

Thorey Stefansdottir og Jessy Kramer har den siste uka spilt landskamper for henholdsvis Island og Nederland, og notert seg for scoringer i samtlige fire kamper.

Håper på 1000 tilskuere

— Thorey blir stadig piggere etter sykdommen. Jeg håper vi kan brette ut spillet vårt og utnytte egenskapene til henne og de andre kantspillerne våre enda mer. Vi har også jobbet med å få mer fart i angrepsspillet vårt, forteller Hørlyk.

Kampstart i Aquarama er klokka 19 onsdag. Vipers' daglig leder Terje Marcussen håper på 1000 tilskuere mot landslagsspiller Linn Gossé og co.

— Vi er nok favoritter, men det blir garantert en tøff kamp. Med unntak av noen langtidsskader stiller vi med en fulltallig tropp, opplyser Tertnes' venstreback Tonje Løseth.