KRISTIANSAND: 37-åringen mistenkes også av politiet for å ha stå bak innbruddet i Telehuset i Vennesla natt til tirsdag. Da ble det stjålet forskjellige Apple-produkter.

— I løpet av tirsdagen fikk vi melding fra en tipser om en bilfører som skiftet registreringsskilter på en bil i en av våre nabokommuner. Nærmere undersøkelser førte oss til en bil som var utleid av et leiebilfirma i Kristiansand. Parallelt med dette mottok politiet melding om innbruddstyveri i denne bilen fra leietakeren, forteller lensmann John Thomas Homme ved Vennesla og Iveland lensmannskontor til Fædrelandsvennen.

— I anmeldelsen ble det oppgitt at ruta til bilen var knust, og en rekke gjenstander, blant andre fotoapparat og Apple-produkter var stjålet. Etter at politiet hadde sporet opp mannen ble det ransaket hjemme hos ham. Da fant vi alle de gjenstandene som har hadde meldt stjålet. I tillegg ble tyvegods fra innbruddet i Telehuset i Vennesla funnet. Den siktede blir avhørt i løpet av onsdag, forteller lensmann Homme.