**VEGÅRSHEI: Boligbrann

00.13** En bolig på Vegårshei fikk store materielle skader etter en husbrann, som startet i en tv. Ifølge politiet oppholdt ingen personer seg i huset da brannen startet.

**TVEDESTRAND: Kjørte på syklist

04.29** En syklist ble påkjørt ved Frydenlund kirke. Ifølge politiet overholdt ikke bilisten vikeplikten på stedet da ulykken skjedde. Syklisten ble sendt til legevakten for en sjekk. Føreren av bilen, en 19 år gammel mann, fikk førerkortet beslaglagt.

**SØGNE: Mistanke om promille

05.03** En 22 år gammel mann ble pågrepet, mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand.

**GRIMSTAD: Dieseltyveri

07.41** Det meldes det om dieseltyveri på omkring 200 liter fra en tank inne på en arbeidsplass på Tjore.

**KRISTIANSAND: Meldte moped stjålet

08.11** Politiet får melding om en moped med regnr. PT 8185, som er blitt stjålet fra en parkeringsplass ved Hellemyrskole. Tyveriet skal ha skjedd i tidsrommet fra tirsdag ettermiddag klokken 18 og onsdag morgen klokken 07. EVJE: Kjøring uten førerkort

16.00 Politiet pågriper tre stykker mistenkt for kjøring uten førerkort og med falske og stjålne skilt på bilen. Skiltene skal ha blitt stjålet 9.juni i Søgne. De mistenkte er en ung jente på 17 år som var passasjer, en mannlig kristiansander som kjørte bilen er 19 år og den siste passasjeren er en mann på 41 år fra Kristiansand. De tre er inne til avhør hos politiet.

**KRISTIANSAND: Tatt med 10 000 sigaretter

18.40 Les hele saken her.**

FLEKKEFJORD: Kollisjon

19.40 Det skjer et iite trafikkuhell i Drangereid i Flekkefjord, hvor en bil har kjør inn i en annen bil. Personene i bilene meldte om små personskader og har tatt seg til sykehuset i Flekkefjord på egenhånd.

**LILLESAND: Kjørte uten lapp og skilter

20.20 Les hele saken her.**

**MANDAL: Kjøring uten førerkort

21.37** Politipatruljen oppdager en 22 år gammel mann ved Skarpeneset som kjører uten gyldig førerkort. Mannen er bosatt i Mandal.

**SOGNEDALEN: To syklister funnet i veibanen

23.40 Les hele saken her.**