**KRISTIANSAND: Ble banket opp på byen

00.27:** En mann sier han er banket opp av tre utlendinger i Vestre Strandgate. Politiet kjører fornærmede til legevakt, og leter etter de mistenkte. Politiet noterer navn på mistenkte, og vurderer pågripelse ut fra vitneopplysninger. Klokka 01.35 blir to personer pågrepet. Fornærmede blir behandlet for kuttskader på legevakta.

**EVJE OG HORNNES: Slåsskamp

01.59:** Det blir innbrakt en mann fra Evje som skal ha slått og skadet en annen mann i Evje sentrum. Ambulansen kjører den skadede til sykehus.

**LILLESAND: Knuste inventaret

02.08:** Bråk på et utested der en gjest har knust inventar. Utestedet ber om hjelp fra politiet. En person blir bortvist, men ingen anmeldelse.

**ARENDAL: Bråk på utested

02.33:** Bråk på et utested i Arendal sentrum. En mann pågripes, settes i arrest og anmeldes for bråk på offentlig sted i beruset tilstand.

**FLEKKEFJORD: Bil av veien

04.29:** En bil har kjørt ut av veien på E 39, og kuttet en lysmast. Masta henger i ledningene ved avkjøring til Rekevik.

**SØGNE: Livløs mann funnet

04.58:** Les egen sak.

**ARENDAL: Innbrudd i container

07.18:** Ved Stueneshallen på Saltrød har det vært innbrudd i container, og en mann pågripes på fersk gjerning. Det gjøres beslag av tyvegods fra samme forhold i går.

**ARENDAL: Mistenkt for promillekjøring

08.45:** På Flageberg i Arendal har en bil i løpet av natten kjørt ned et gjerde og skadet en mur. Oljespor fulgt til adresse hvor en skadet bil var parkert. En 29 år gammel kvinne kjørt til legevakten for blodprøve.

**MANDAL: Stjålet traktorklipper

09.51:** Fra Aunebråtet i Mandal er det stjålet en traktorklipper. Den er sort av merket Murray.

**ARENDAL: Lavvo påtent

09.34:** Ved Lunnerød stadion i Arendal er en lavvo nedbrent. Sannsynligvis påtent. Saken undersøkes.

**EVJE OG HORNNES: Dødsulykke på Riksvei 9

11.03:** Se egen sak

**FARSUND: Skar opp 15 bildekk

17.00:** I Løkkeveien har åtte-ni bileiere fått skåret opp tilsammen cirka 15 bildekk. Dette har muligens skjedd natt til lørdag. Ønsker tips i saken.

**VENNESLA: Vill kjøring med moped

17.20:** Klage på vill kjøring med mopeder/trialsykler og 4 hjulinger på Moseidmoen.

**RISØR: To biler kappkjørte

17.30:** Politiet får melding om kappkjøring mellom en grå Audi og en sort VW Golf. kappkjøringen skal ha skjedd i området Vossviga— Laget.

**SONGDALEN: Villmannskjøring på Nodeland

19.08:** Politiet får melding om villmannskjøring av to mørke, ganske nye biler. Mulig en Audi og BMW. Bilene kjørte fra Nodeland mot Tangvall.

**LYNGDAL: Tre personer spaserer i veibanen

22.15:** Politiet får melding om at tre personer går i veibanen på E 39, en kilometer øst for Lyngdal i retning Mandal.

**LILLESAND: Hyl, bråk og mulig brann på Statoil

22.22:** Mange ungdommer i området. Hyl og bråk, mulig satt fyr på noe på stedet. Patruljen melder et kvarter senere at det er rolig på stedet.