**GRIMSTAD: Fikk Pajero opp i 150 km/t

00.00** 19-åringen fra Bryne presterte å få en Mutsubishi Pajero opp i 150 km/t på E 18 vest for Grimstad. Utrykningspolitiet beslagla mannens førerkort på stedet.

**ARENDAL: Bråkete kvinner

00.30** Politiet må rykke ut til Gjennomkjæringen for å be festdeltakere om å dempe seg. En kvinne i slutten av 30-årene sto ansvarlig for festen, og etterkom politiets anmodning.

**ARENDAL: Rett i arresten

00.25** Da den 19 år gamle arendalitten ikke etterkom politiets pålegg om å fjerne seg i Arendal sentrum, ble han kjørt rett i arresten, overstadig beruset.

**ARENDAL: Bortvist fra byen

00.40** En forvirret person lagde bråk og kvalm på en restaurant ved Fiskebrygga. Han ble bortvist fra byen for natten.

**MANDAL: Slått ned på Sjøsanden

00.48** Paret fra Bergen var på vei til Sjøsanden, da den 20 år gamle mannen ble slått ned av to menn i skogen på vei ut. Politiet har få spor å gå etter, og etterforsker overfallet videre.

**ARENDAL: Kvinne spyttet på politiet

01.53** Den 30 år gamle kvinnen fra Froland satte seg til motverge og spyttet politiets tjenestemann i ansiktet da politiet skulle pågripe henne for ordensforstyrrelser. På vei inn til arresten pådro hun seg en ekstra anmeldelse da hun begynte å slåss med tjenestemennene.

**KRISTIANSAND: Statsløs 29-åring spyttet på politiet

02.37** Politiet rykker ut til en slåsskamp som involverer fire personer. Etter slåsskampen ble en statsløs 29-åring av arabisk herkomst kjørt til legevakten og deretter i arresten. Han blir i tillegg anmeldt for å ha spyttet en polititjenestemann i ansiktet. Den andre hovedpersonen i slagsmålet ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Slåsskjemper ble sendt hjem

02.43** To personer gikk løs på hverandre mellom Tyholmen hotell og Havnepuben. Politiet grep inn og sendte dem hver til sitt.

**ARENDAL: Tisset på Seven Eleven

03.04** En 24-åring fra Froland blir anmeldt for å ha tisset på døren til Seven Eleven.

**KRISTIANSAND: Skallet ned drosjesjåfør

04.00** Politiet jakter torsdag morgen på en mann som skallet ned drosjesjåføren da han fikk regningen. Se egen sak.

**ARENDAL: Stoppet avisbudet

04.21** En noe forstyrret mann stenger veien for et avisbud i Lomviveien i Arendal. Politiet kommer til stedet og tar med seg en overstadig beruset mann på 27 år fra Arendal til arresten.

**FLEKKEFJORD: Mann tatt med promille på 0,84

09.08** Kjørte i beruset tilstand i FLekkefjord. Se egen sak.

**BIRKELAND: Løpsk hest i Birkeland

13.00** Politiet fryktet at rytter kunne ha falt av. Se egen sak.

**LYNGDAL: Laserkontroll

09.00-13-00:** Politiet foretok en laserkontroll fredag formiddag. Det ble delt ut 16 forelegg for fart, og ett forelegg for mobilbruk. En person ble anmeldt og mistet førerkortet etter å ha kjørt i 89 kilometer i timen i en 60-sone.