To vinnere måtte dele potten i lørdagens trekning. Programleder Ingeborg Myhre konstaterte at de vant 7.580.530 kroner hver. To vinnere måtte dele potten i lørdagens trekning. Programleder Ingeborg Myhre konstaterte at de vant 7.580.530 kroner hver. Foto: Sverre Houmb / Norsk Tipping

Kristiansander vant 7,6 millioner kroner i Lotto

To spillere delte Lotto-potten lørdag kveld.

KRISTIANSAND: En mann fra Kristiansand kunne slippe jubelen løs etter å ha vunnet hele 7,6 millioner kroner i Lotto lørdag kveld.

Familiefaren hadde allerede sett tallene da han fikk telefonen fra Hamar.

– Ja, jeg ser det, ser du. Jeg måtte bare vente til dere ringte. Dette er jo helt fantastisk, sa kristiansanderen til Norsk Tipping.

– Vi bare hopper opp og ned og gleder oss her i stua, fortsatte han.

Kjøpt i Markens

Sørlendingen, som ifølge Norsk Tipping vil være anonym, hadde kjøpt vinnerkupongen sin hos Narvesen i Markens gate.

Millionæren kostet på seg en aldri så liten feiring lørdag kveld.

– Nå har vi åpnet rødvinen og skal feire litt. Det skal bli ny bil og litt reising, og vi skal dele litt med barna våre. De pusser opp og kjøper hus, så det er fint å kunne hjelpe til litt, sa familiefaren, som måtte dele potten med en mann fra Son i Akershus.

Drømte

Mange ville kanskje sagt at det var mer enn de kunne drømme om, men ikke østlendingen. Han hadde allerede drømt om pengene.

– For en ukes tid siden så drømte jeg at jeg vant en masse penger, så jeg har vært veldig nøye med å levere Lotto før klokken 18.00 i dag. Dette er vel noe av det beste som har skjedd meg noen gang, sa mannen da Norsk Tipping ringte.

De to mennene hadde levert inn følgende vinnerrekke:

5 - 6 - 15 - 16 - 23 - 30 - 34

En kristiansander kunne unne seg en liten feiring lørdag kveld etter å ha vunnet 7,6 millioner kroner i Lotto. Foto: Arkivfoto