Kamphaner ble enige

KRISTIANSAND: To personer braket sammen utenfor rutebilstasjonen i Vestre Strandgate like over midnatt. Ingen av dem ble skadet, og da politiet kom til stedet klarte personene å bli enige. Den ene slapp fri på stedet, den andre ble kjørt hjem av politipatruljen.

Sov ut rusen

KRISTIANSAND: En 24 år gammel kvinne fra Kristiansand ble innbrakt fra Markens gate klokken 03. Hun hadde fått i seg for mye alkohol, og fikk en gratis overnatting i drukkenskapsarresten.

Røyk fra gryte

RISØR: Kraftig røyk fikk brannvesenet og politi til å rykke ut til et hus i Risør sentrum i 05-tiden. Det viste seg at røyken kom fra en tørrkokt kjele. Politiet melder om at fisken som lå i kjelen var særdeles godt kokt. Huset hadde ikke fått noen materielle skader, men patruljen ble møtt av en kraftig stank fra fisken. Operasjonssentralen ved Agder politidistrikt opplyser at episoden blir sett på som alvorlig, og at det kan vanke bot til huseieren.

Én fikk forelegg

RISØR: Én person ble stoppet i en laserkontroll på Frydendalssletta like over midnatt. Personen kjørte i 74 km/t i 50-sonen, og kan vente seg en bot på 6500 kroner. Førerkortet ville blitt inndratt hadde vedkommende kjørt to km/t fortere, melder politiet.

Hoppet på bil

KRISTIANSAND: En 21-åring fra Arendal er brakt inn til politiet i Kristiansand etter at han hoppet på en bil utenfor Color Line-bygget fredag morgen. Mannen beskrives som meget beruset, og kan vente seg både bot og erstatningsansvar.