FARSUND: — Tyvene har sannsynligvis blitt skremt av alarmen. De har stjålet en myntautomat og littegrann tobakk. Det er tydelig at de ikke hadde så veldig god tid, sier politibetjent Einar Deisz ved Farsund lensmannskontor.

Gjerningspersonene kom seg inn i butikken ved å bryte opp inngangsdøra. Politiet opplyste tidligere i dag at det kunne se ut som det ble brukt en bil, men det avviser Deisz.

OPPGITT: Fungerende daglig leder Joanne Larsen ved Joker Borhaug på Lista viser hvor vekslepenge-automaten som ble fjernet stod. Foto: TORBJØRN WITZØE Foto: TORBJØRN WITZØE

— Det ble brukt et redskap for å bryte opp døra, sier politibetjenten.Dette redskapet ble liggende igjen på stedet, og vil nå bli sendt inn til analyse.

— Vi kommer til å undersøke gjenstanden nærmere, i håp om å finne spor etter DNA, sier Deisz.

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken. Det skal ikke ha vært noen vitner til innbruddet.

— Per nå har vi ingen mistenkte. Innehaveren skal ta en prat med naboen, og så får vi håpe at vi får resultat på DNAen, sier Deisz.

Butikken på Borhaug åpnet i april i fjor, og nattas innbrudd er den tredje i rekka. Fungerende butikksjef, Joanne Larsen, er oppgitt.

— Det er snakk om små verdier, men det er forferdelig irriterende og skaper mye arbeid, sier Larsen.

Innbruddet skjedde en gang i løpet av natten, men tidspunktet er ukjent. Tyveriet ble meldt inn til operasjonssentralen klokken 07.34.