KRISTIANSAND: 18-åring knivstukket. Politiet etterlyser to unge menn i 20-årene.

**ARENDAL: Vil stanse firehjuling

00.45** En politipatrulje forsøker å stanse en rød ATV ved Dampen i Arendal, men mister kontakten med kjøretøyet.

**KRISTIANSAND: Beruset person

01.13** En patrulje i Kristiansand tar med seg en overstadig beruset kar til fyllearresten. Vedkommende blir først kjørt innom legevakt for klarering.

**MANDAL: Bråk på puben

01.18** Det meldes om bråk utenfor puben i Mandal. Da politiet kommer på stedet, har forholdene roet seg.

**ARENDAL: Kausjonerte for butikktyv

01.46** En butikktyv ble tatt på fersken ved 7-11 i Arendal i natt. En venn av tyven kom imidlertid til unnsetning og gjorde opp for mann, og betjeningen på stedet var fornøyd. Dermed blir ikke tyven anmeldt.

**ARENDAL: Slåssing

01.15** To personer ender i slåsskamp i Kirkegata i Arendal. Fornærmede er slått i ansiktet, og har hoven leppe.

**KRISTIANSAND: Slåssing II

02.02** En patrulje i Kristiansand pågriper en 31 år gammel mann i forbindelse med slåssing i Rådhusgata. Mannen er etterlyst for en annen sak, og blir dermed pågrepet av politiet.

**ARENDAL: Kom full og kranglete hjem

02.08** En huseier melder at den kvinnelige leieboeren hans har søkt tilflukt hos ham. Mannen i forholdet skal være full og gal, og politiet sørger for å bortvise mannen. Han blir kjørt bort, men kommer tilbake til huset igjen klokken 03.13. — Da er karen tilbake og knuser ytterdøra, og politiet rusher tilbake til huset. Denne gangen blir mannen pågrepet og satt i arresten i påvente av en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

02.19** En overstadig beruset kar blir plukket opp av en patrulje på Ferjeterminalen. Han blir kjørt til legevakt for sjekk, før han havner i fyllearresten.

**GRIMSTAD: Knust rute

02.21** En mann erkjenner å ha knust en rute i en butikk for dameklær i Grimstad, og blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Full kvinne

02.23** Ved et utested i Arendal må politiet bortvise en beruset kvinne som nekter å forlate stedet.

**SØGNE: Innbrudd på Oasen

02.27** Ved Oasen bibelsenter i Søgne er det brutt opp en dør, og alarmen er utløst. Det er uklart om noe er blitt stjålet.

**SØGNE: Skadeverk

02.45** Tre unge menn blir observert i Tangvall sentrum, der de blant annet skal ha knust et skilt ved Ica. En patrulje har søkt i området, uten å finne noen.

**SØGNE: Fyllekjøring

03.03** En beruset person skal ha satt seg inn i en bil ved Åros. Mannen skal ha kjørt inn i et rekkverk og deretter i fjellveggen. Politiet søker i området etter bilen, men vedkommende har klart å stikke av.

**KRISTIANSAND: Skadeverk mot bil

03.10** En 31 år gammel mann fra Søgne har ramponert en bil i Markens gate, og blir holdt igjen til politiet kommer. Han blir innbrakt til politistasjonen for id-sjekk, og vil bli anmeldt for skadeverk.

**KRISTIANSAND: Husbråk

03.17** EN 27 år gammel mann skal ha oppført seg voldelig mot to andre personer i en bolig i Elvegata i Kristiansand. Mannen blir pågrepet av politiet.

**GRIMSTAD: Ruset kar

03.20** En patrulje i Grimstad kommer over en mann som er åpenbart ruset, og i besittelse av et par gram hasj. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**BIRKELAND: Høy musikk

03.35** Det kommer klager fra naboer på høy musikk fra et hus på Birkeland. Politiet har ikke kapasitet til å undersøke saken.

**KRISTIANSAND: Frastjålet veske

04.07** En person skal ha blitt frastjålet en veske med husnøkler i, og navngir personen som skal ha stukket av med veska. Politiet har foreløpig ikke klart å komme i kontakt med mistenkte. Forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Husbråk

04.36** Det oppstår bråk på en adresse i Arendal, og en person har utøvd vold mot en annen. Politiet er på stedet og kjører vekk en mannsperson.

**KRISTIANSAND: Slått og frastjålet pc

05.07** En person ringer politiet og forteller at han er blitt banket opp og frastjålet en pc. Gjerningspersonene skal ha stukket fra stedet i taxi. Politiet undersøker saken, og finner ut at det handler om en pengekrangel som har utartet. Patruljen oppsøker en av de mistenkte, en 21 år gammel mann fra Mosby, og pågriper ham på hans bostedsadresse. Han sitter nå i arresten i påvente av avhør.

**KRISTIANSAND: Husbråk

05.45** Det blir meldt om husbråk på Eg i Kristiansand. Politiet har ikke hatt ledige ressurser, og noe senere blir det meldt at situasjonen har roet seg.