KRISTIANSAND: Uregjerlig i Markens

13.55: Politiet fikk melding om en kvinne som oppførte seg «voldsomt» på Markens. Patruljen tok kontakt med kvinnen (29) som ble satt i arresten.

ARENDAL: Omkom etter el-rullestol-ulykke

KRISTIANSAND: Tatt for urinering

14.26: To personer ble bortvist, og den ene anmeldt, etter urinering på offentlig sted ved gjestehavna. Mannen er i slutten av 30-årene og fra Kristiansand.

KRISTIANSAND: Lettere skadet ved Bellevue

SØGNE: Knabbet krabbeteiner

16.63: Fem krabbeteiner ble stjålet fra en hytte på Amfeneset.

GRIMSTAD: Båt tok inn vann

18.25: En båt, en Scand boat, tok inn vann. Den lå imidlertid trygt fortøyd i båthavna i Grømbukta i Grimstad. Eier er varslet.

LILLESAND: Trafikkontroll

18.59: I kontrollen på riksvei 420 ble én anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Det ble også skrevet ett forenklet forelegg. 60 ble kontrollert.

VENNESLA: Mistet førerkortet

19.43: UP-kontrollen fanget inn syv fartsovertredelser, fordelt på seks forenklede forelegg og én anmeldelse. Høyeste fart var 87 km/t i 50-sonen. Vedkommende mistet førerkortet .

GRIMSTAD: Promillekjøring

19.54: Den polske statsborgeren (30) var på fra Grimstad mot Nedenes da han ble stoppet. Foran politiet blåste han til over to i promille, og ble tatt med for mer nøyaktige målinger.

ARENDAL: Bilbrann

20.33: — Det brenner i en bil på fylkesvei 23 mellom Voie og Strengereid. Brannvesen og politi er på vei, sier operasjonsleder Stein Watne til fvn.no. Ingen personer skal være skadet.

KRISTIANSAND: Snoket i hager

21.15: Det kom melding om at en person «snoket i hagene» i Nye Teglverksvei. Politiet fant en stjålet bil i område, og observerte en kjenning kjøre på moped ut av samme sted. Han ble ikke stoppet da, opplyser operasjonsleder Stein Watne, - vi ønsker å ta en prat med ham.

KRISTIANSAND: Slagsmål i hovedgata

21.15: Det var slåssing og amper stemning mellom to i Markens gate. En mann (21) fra Kristiansand ble pågrepet ved 7-eleven-kiosken og tatt med til arresten.

GRIMSTAD: Tatt med narkotika

21.45: Politiet pågrep en mann (29) i Storgaten som var i besittelse av narkotika. Han ble kjørt til arresten etter en sjekk på legevakten.

KRISTIANSAND: Fikk slepehjelp

23.08: Politiet fikk melding om en båt som hadde fått et tau i propellen ved Grønnningen fyr. HRS overtok saken. Etter hvert ble det meldt at båten var tatt i slep inn mot land.