Countryartisten Arly Karlsen var involvert i ulykken på Brennåsen. (Arkivfoto: Hans Botnen Eide) Foto: Hans Botnen Eide (arkivfoto)

SONGDALEN: Countryartist Arly Karlsen satt i den ene bilen som var involvert i ulykken. Han forklarer hendelsen slik:— Vi kjørte og ved avkjøringen inn til Brennåsen sto flere biler i kø. Den andre bilen hadde ikke sett meg og ting skjedde fort. Plutselig sa det pang. Det viktigste er at ingen ble skadet, sier Karlsen til fvn.no.

Det ble relativt store materielle skader på bilene.

— Du kan tenke deg. Vi kjørte i 60-65 km/t i 70-sonen. Jeg og stesønnen min kunne åpne dørene og gå uskadet ut fra bilen, forteller Karlsen.

Selv kjørte han vestover, mens den andre bilen skulle svinge inn mot Brennåsen.

— Vi opplevde at airbaggene og sikkerhetsselene virkelig fungerte. Jeg vil benytte anledningen til å oppfordre alle til å bruke belte, sier Karlsen.

Det dannet seg lange køer i begge retninger etter ulykken. Både politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til ulykken.

— Det ble litt trafikkaos, men ingen fikk alvorlige skader. Fronten på den ene bilen traff den andre i siden, sier Helge Reisvoll, befal i Kristiansand brann- og redning, til fvn.no.

Klarte ikke å svinge i tide

Politiet opplyser at det var to personer i hver bil.

— Den ene bilen kom fra Søgne og skulle svinge inn til Nodeland. Den andre kom fra Kristiansand og skulle rett frem. Den som skulle svinge, trodde han skulle klare å svinge over i tide, men det gjorde han ikke, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Ingen fikk alvorlige skader.

— Det var mer trafikale problemer. Det var oljesøl som de har strødd på og som skal kostes vekk, sier Solås.