ARENDAL: Meldingen om ruteknusingen kom inn til politiet klokken 06.52 mandag morgen. Det har trolig skjedd en gang i løpet av natta. Det tyder ikke på at noen har vært inne i butikken.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet i Vågsbygd

08.27** En moped ble i løpet av natt til mandag stjålet på en adresse i Vågsbygd. Mandag morgen ville eieren melde seg hos politiet for å anmelde forholdet. Men før eieren rakk det kom det inn melding om at tohjulingen var funnet igjen bak Vågsbygd barneskole.

**KVINESDAL: Innbrudd i hus

08.3** 2 I løpet av perioden 17. — 19. oktober har uvedkommende tatt seg inn i en bolig på Liknes. Ifølge eieren er det stjålet en Ipad og et Sony-kamera.

**TVEDESTRAND: Fyllekjørte på moped

08.47** Politiet fattet mandag morgen mistanke til en sjåfør av en moped. Mannen kjørte ved Tjenna i Tvedestrand. Mannen framsto svært beruset da han ble stanset. Han ble tatt med til utvidet blodprøve. Mannen er en 42-åring fra Holt-området.

**KRISTIANSAND: Fant igjen stjålet moped

08.46** En moped som var meldt savnet av eieren, ble i natt funnet igjen bak Agder naturmuseum i Kristiansand. Eieren er kontaktet og vil ta hånd om kjøretøyet.

**GRIMSTAD: Klokker og vekslepenger stjålet

09.31** To butikker i Grimstad sentrum har i løpet av natt til mandag hatt ubudne gjester. I den ene butikken, Teen shop, er det stjålet vekslepenger og klokker. Tyvene har trolig tatt seg inn i Teen shop via nabobutikken Rips, opplyser politiet. Politiet gjør åstedsundersøkelser på stedet mandag.

**VENNESLA: Innbrudd på Hunsfoss skole

09.42** Tyver har i løpet av helgen stjålet en miksepult fra skolen. Politiet har vært på stedet for å undersøke forholdet.

**SØGNE: Innbrudd i garasje

11.37** Det har vært innbrudd i en garasje i Søgne. Det er stjålet flere Dewalt-produkter. Blant annet driller og en bajonettsag.

**ARENDAL: Bilskilter stjålet fra Industritoppen

11.50:** Melding om at bilskilter med kjennetegn PD 27503 er stjålet fra Industritoppen.

**ARENDAL: Bilskilter stjålet fra Universitetet i Agder

12.12:** Bilskilter med kjennetegn PD 29068 blir meldt stjåletfra Universitetet i Agder.

**LYNGDAL: Stjal verktøy og vernesko

15.07:** Et firma melder fra om at det har vært grovt tyverifra en av deres bilen som sto ved Grønndokkmoen. Tyven har fått med segverktøy, vernesko og hansker.

**KRISTIANSAND:Trafikkuhell ved Timeneskrysset

16.31:** Les egen sak.

**ARENDAL: Fant bil og tyv

16.06:** En bil som søndag ble stjålet fra Risør dukker opp påparkeringsplassen utenfor Rema 1000 i Nedenes. Bak rattet finner politiet den19 år gamle tyven, som blir pågrepet. Operasjonsleder Børge Steinsland opplyserat nøklene lå inne i bilen da den ble stjålet.