**KRISTIANSAND: Stjal spesiell BMW

19.30** En bileier møtte opp på politivakta i Kristiansand og fortalte at bilen var stjålet. Det gjelder en BMW 25i med oransje felger og registreringsnummer AX 56730. Politiet har ikke loggført hvor bilen ble stjålet fra.

**KRISTIANSAND: Stjal scooter

22.17** En hvit Yamaha-scooter med nummer PU 9237 er stjålet fra Meny Albert mellom klokken 16 og 22 torsdag.

GRIMSTAD: Kastet stein gjennom stuevinduet

**LILLESAND: Stjal penger fra kassa

04.56** En vekter kontaktet politiet og fortalte at innbruddsalarmen var gått hos Bil & trailer AS på Storemyrsletta. En vekter fant en knust rute og åpen dør på stedet. Etter at politiet kom ble det klart at det antakelig kun er et mindre pengebeløp som er stjålet fra kassa.

**LILLESAND: Innbrudd hos Pizzabakeren

11.15** Ansatte melder om at det har vært innbrudd i lokalene. Det er brutt opp en dør. Politiet har hatt en patrulje på stedet for å undersøke forholdet.

**ARENDAL: Beruset par

12.50:** Politiet i Arendal måtte bortvise et beruse par fra Vinmonopolet i Vestregate i Arendal. Paret ble geleidet hjem.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

12.51:** En overstadig beruset person ble hentet med ambulanse ved Ernst Hotell i Rådhusgata.

**KRISTIANSAND: Tyveri

12.54:** En kvinne på 20-30 år, cirka 180 centimeter høy, lyst hår, tynn og med et arr over venstre kinn settes i forbindelse med et tyveri fra et kontorlokale i Henrik Wergelandsgate. Nøkler og en lommebok forsvant.

GRIMSTAD: Tyveri

Et bilskilt med kjennetegn RH71842 ble meldt stjålet fra Moråsbakken på Fevik.

VENNESLA: Bensinstikk

En litauisk bil stakk av uten å betale for drivstoff ved Esso-stasjonen i Vennesla sentrum. Politiet er på utkikk etter bilen og jobber videre med saken.

**VENNESLA: Alvorlig arbeidsulykke

13.30:** — En kar ramlet ned fra en stige og skal - etter det AMK opplyser - være alvorlig skadet. Det er opprettet sak, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

En mann (42) fra Litauen ble kjørt til sykehus. Hendelsen skjedde ved arbeid på et bolighus i bygda.

FROLAND: Nabokrangel

13.45: Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Råkjøring

13.57:** Utrykningspolitiet målte en mann (27) til 154,64 km/t i snitt i 100-sonen over en strekning på 3587 meter. Bilisten, som nå er uten førerkort, ble stanset ved Morholt i Grimstad.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

14.05:** Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Tyveri

14.29:** En uregistrert Puck-moped og en Bodens plentraktor meldes stjålet fra en låst garasje på Langemyrjordet i Grimstad.

**ARENDAL: Butikktyveri

14.30:** En butikktyv slo seg vrang etter å ha blitt stanset av en Securitas-vekter ved kulturhuset i Arendal. Personen stakk av, men patruljen fant personen. Tyvegodset er levert tilbake.

**FARSUND: Tyveri

15.07:** Det meldes at en mobiltelefon og fuglemat er stjålet fra en bil i Farsund. Begge vinduene bak er knust.

**FROLAND: Nestenulykke med tog

15.35:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Stjal øl

16.16:** En beruset mann stjal øl fra Joker Hovet i Arendal. En patrulje jaktet i ettermiddag en etter øltyven.

**KRISTIANSAND: Naskeri

16.25:** Securitas fakket to utenlandske naskere på Sandens.

**KRISTIANSAND: Spilte høyt, veldig høyt

20.10:** Politiet fikk melding om en mann som ikke bare spilte høy musikk, men vanvittig høy musikk. Hendelsen, som irriterte naboene, skjedde i Slettheiveien. Da politiet kom fram hadde mistenkte reist til byen.

**MANDAL: Grovt tyveri

20.13:** Uvedkommende har vært inne i en bolig i Sagaveien i Mandal, og stjålet pc og kamera. En patrulje har sikret spor for videre undersøkelser.

**KRISTIANSAND: Hærverk

21.05:** To 16 år gamle gutter ble tatt etter ruteknusing i krysset Markens gate, Tordenskjolds gate. De ble kjørt hjem til foresatte.

**ARENDAL: Flatfyll

21.59:** En person som var godt beruset måtte kjøres hjem fra Rimi Barbu.

**GRIMSTAD: Kastet stein

22.35:** En eldre kvinne ble skremt etter at noen kastet stein mot huset hennes i nærheten av Groos. Politiet rykket ut og undersøker saken i kveld.