KVINESDAL: — Det er generelt lite problemer med denne festivalen, men i år har det vært ordensmessig ekstra rolig, sier lensmann i Kvinesdal, Jan Magne Olsen.

I fjor samlet Norway Rock 25000 publikummere. I år er festivalområdet utvidet og arrangørene håper på 40000 publikummere. I går sto blant annet Killswish Engage, Immortal, Kamelot og ikke minst Slash for underholdningen, og de to siste dagene kan publikum vente seg show fra blant annet Enslaved og Motörhead.

To tatt med amfetamin

En mann og en kvinne, begge i 40-årene og bosatt i Vennesla ble i natt pågrepet for besittelse av mindre mengder amfetamin. De to ble pågrepet i nærheten av sentrum og tatt med til lensmannskontoret for avhør.

— De hadde kun mindre mengder av stoffet på seg, og dette var høyt sannsynlig kun til eget bruk. Personene hadde forsøkt å komme inn på festivalområdet men ble nektet adgang på grunn av manglende adgangspass. forteller Olsen.

De to vil bli avhørt ferdig i dag og deretter løslatt. Det er enda ikke tatt stilling til om det vil bli gitt forelegg før løslatelsen eller om saken vil bli avgjort senere.

Politiet har ikke hatt noen tilfeller av narkotikabeslag inne på festivalområdet så langt i år.

— Det ser veldig bra ut så langt, sier Olsen.