**RISØR: Bil uten reg. og førerkort.

00.15:** En uregistrert bil i Risør ble stoppet av politiet. Føreren kunne heller ikke vise til gyldig førerkort. Den 42 år gamle mannen fra Risør vil trolig bli bøtelagt hvis det ikke viser seg å være lignende saker på han fra før av.

KRISTIANSAND: Stjålet moped

En moped ble i løpet av natten meldt stjålet fra Elvegata i Kristiansand. Den skal ha blitt stjålet lørdag. Mopeden er en Xintian Prince med registreringsmunner PH 8231. **GRIMSTAD: Legemsfornærmelse

02.37:** Politiet får melding om kvinne som skal ha blitt slått av sin samboer i Grimstad. Politi og ambulanse rykker ut på stedet. Det viste seg samboerparet hadde kranglet og mannen hadde tatt nakketak og dyttet kvinnen i bakken. En person ble kjørt til arresten og en til legevakt.

**BIRKENES: Innbrudd i fabrikk

06.56:** Det skal ha vert et innbrudd i Ånesland fabrikker i Birkeland. Uvedkommende skal ha kommet seg inn en bakdør. Det er fortsatt usikker hva som er tatt fra stedet men det vil bli gjort åstedsundersøkelser.

**SØGNE: Elgpåkjørsel

08.03:** En elg skal ha blitt påkjørt ved Kimestadvannet i Søgne kommune. Politiet har vert i kontakt med Viltnemda og det skal ikke være noen personskader.

**SØGNE: Mindre branntilløp

08.55:** Politiet får melding via 110-sentralen at det skal ha vert mindre branntilløp på en bolig ved Gamle Høgskolevei i Søgne. Politiet har vert på stedet og ingen skal ha blitt skadet. Brannårsaken er fortsatt ukjent.

**KVINESDAL: Stjal hermetikk

10.51:** Politiet får inne en telefon fra Øye Coop handelslag på Øyesletta i Kvinesdal. Fire sigøynere skal ha stjålet blant annet hermetikk og kjørte så avsted i en bil. Politiet har kjennemerket på bilen og har kikket etter tyvene uten å foreløpig finne de.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten kjennetegn

11.14:** En patrulje stoppet en bil ved Sørlandsparken. Føreren vil bli anmeldt for å ha kjørt bil uten kjennetegn. Føreren er 33 år og fra Kristiansand.