**LYNGDAL: Stakk fra regning

11.30** fikk politiet melding om at noen hadde fylt opp tanken på bilen hos Esso i Lyngdal og stukket av uten å ha betalt regningen. Politiet sikret seg overvåkningsbilder av bilen, men det viste seg at bilen var påsatt falske skilt. Saken vil bli fulgt opp av lensmannskontoret i Lyngdal.

**KRISTIANSAND: Husbråk

12.39** fikk politiet melding om husbråk og slagsmål på en adresse i Kristiansand. En politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg at en kvinne var blitt slått av mannen sin. Kvinnen ble brakt til et sikkert sted, og politiet har skrevet en anmeldelse på forhodet.

**KRISTIANSAND: Stjålet båt

13.33** fant politiet igjen en stjålet båt. Båten, en Flipper Daycruiser 630, var blitt meldt stjålet fra Ternevik båthavn 26. april i år. Båten ble funnet i Augelandsbukta, og eieren er blitt varslet.

**GJERSTAD: Tyveri av vedkløyver

15.05** fikk politiet melding fra en mann i Gjerstad som i løpet av natten var blitt frastjålet en vedkløyver og diverse verktøy. Utstyret stod i en garasje og har en samlet verdi på ca 25.000 kroner. Siden utstyret er såpass stort og tungt antar politiet at det er blitt fraktet bort på en tilhenger. Saken vil bli etterforsket.

**HØVÅG: Stjålet bil funnet på jorde

15.00** fikk politiet melding om at en hvit Toyota Hiace var blitt stjålet fra en adresse på Høvåg. Klokken 16.46 ble den funnet igjen på et jorde på vei inn mot Skottevig Camping. Vitner hadde sett en gutt og en jente i bilen. Politiet jobber nå med spor i saken for å se om de kan klare å finne gjerningspersonene etter hvert.

**HØVÅG: To tatt med narkotika

15.35** ble en bil stanset for kontroll i Høvågveien. I bilen var det to personer og begge var i besittelse av mindre mengder med narkotika. De to ble tatt med i arresten og sitter i varetekt i påvente av avhør.

**BIRKENES: Husbrann

17.05** fikk politiet melding om husbrann på Hobbesland i Birkenes. Det viste seg at det var snakk om en pipebrann som etter hvert hadde utviklet seg til en brann i taket. Huseier klarte selv å dempe flammene ved hjelp av et pulverapparat før brannvesenet kom til stedet. Brannen ble raskt slukket, og huset skal ikke ha fått store skader.