**FLEKKEFJORD: Leter med lytteposter og infrarødt kamera

05.00:** Les egen sak.

**BIRKENES: Politiet luktet marihuana

02.20:** Securitas melder fra om at alarmen er utløst i en enebolig på Birkeland. En patrulje rykker ut og finner en 28 år gammel mann som hevder han er invitert på fest i huset. Politiet vet ikke hvordan mannen har kommet seg inn, men bestemmer seg for å ta mannen med til sin egen bopel. Da patruljen skal eksportere 28-åringen inn døra på bostedet synes de det lukter marihuana, og ved nærmere sjekk finner de hasj og en marihuanaplante. Dermed må mannen bli med til arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Trafikkulykke

07.10:** Melding om trafikkulykke ved Postterminalen på Industritoppen i Arendal. Både politi og ambulanse kjørte til ulykkesstedet. To biler var involvert i ulykken og en person klaget over nakkesmerter. Politiet oppretter sak som blir etterforsket videre.

**GJERSTAD: Bil i feil kjøreretning

10.59:** Politiet fikk flere meldinger om en bil som kjørte i feil kjørefelt på E 18 like etter Brokelandsheia. Politipatruljer ble varslet, men kunne ikke finne bilen.

**KRISTIANSAND: Truet med lystregaffel

11.19:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Frastjålet veske

12.24:** En kvinne på 70 år opplyser at hun ble frastjålet sin veske i Lovisenlundparken på Lund. En mannsperson på sykkel nappet vesken fra henne og syklet deretter fra stedet. Politiet har så langt ikke funnet noen som kan knyttes til dette forholdet.

**KRISTIANSAND: Plagsom person

12.48:** Det meldes om en plagsom person i området Markens gate/Tollbodgata. En politipatrulje blir dirigert til stedet, men personen var forsvunnet ved politiets ankomst.

**ARENDAL: Stjålet sykkel funnet

13.32:** En politipatrulje fra Arendal finner en stjålet sykkel i sentrum. Sykkelen ble meldt stjålet 08.06.12, og politiet sikrer sykkelen.

**KRISTIANSAND: Plagsom og beruset person

13.48:** Det meldes om en plagsom og beruset mann som drikker brennevin inne på rutebilstasjonen i Kristiansand. En politipatrulje sendes til stedet, men personen var forsvunnet ved politiets ankomst.

**ARENDAL: Aggresiv tigger

13.52:** Politiet får en melding om en aggresiv tigger ved Sam Eydes plass. Politiet har vært på stedet uten å finne tiggeren.

**KRISTIANSAND: Kjørte moped uten førerkort

14.01:** En patrulje fra UP stanser en mannlig mopedfører på 56 år – som anmeldes for kjøring av moped uten førerkort.

**ÅMLI: Bil i fjellvegg

17.09:** En bil kjører av veien på Rv 415 ved Selåsvatn, og havner i fjellveggen. Det er store materielle skader, men meldingen går på ubetydelige personskader. Det er uvisst om dette blir å anse som ulykke med personskade eller ren forsikringssak.

**BIRKENES: Brann i motoren

17.12:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Pågående tiggere

17.14:** En dame blir plaget av pågående tiggere/dørselgere i Nordre Hovedgårdsveg i Vågsbygd Ifølge politiet har de oppsøkt henne fire ganger de siste timene, og gått rundt huset og banket på vinduene. Hun skal ha blitt svært skremt, og en patrulje har vært i området og sett etter personene uten resultat. Politiet er obs på situasjonen, og sjekker området jevnlig utover kvelden.

**KRISTIANSAND: Mistet last på E18

17.34:** En bil med tilhengermister last på E18 like øst for Dyreparken, som leder til at tre biler må bremseopp. Den siste klarte ikke stoppe og kjører i den foran. Det er ikke meldt om personskader, men en bil måtte hentes av bergingsbil, og politiet var på stedet og bisto. Politiet oppretter etterforskingssak på forholdet,selv om det ikke ble personskade.

**GRIMSTAD: Rådyr påkjørt

17.46:** Etrådyr ble påkjørt i Haugenesveien i Grimstad. Dyret løp til skogs, og bilen fikk skader igrillen. Viltnemda er varslet om rådyret.

**SONDGALEN: Moped stjålet

18.45:** En person melder sin Baotian Sporto moped stjålet fraBrennåsen. Den har registreringsnummer AW 5676.