KRISTIANSAND: De siste dagene har vært travle for medlemmene i både Team Thom og Sound of Happiness. Fredagens finale ble etterfulgt av fest og lørdag ble koret møtt av et folkehav på over 3000 mennesker på Sandens.

Det var også stinn brakke på kontorene til Sound of Happiness i Kongens gate søndag ettermiddag. Seieren ble feiret med musikk, kake og kaffe.

For Sound of Happiness var det likevel Gjensidigestiftelsen som kom med den viktigste gaven.

Se overrekkelsen av sjekken i videoen øverst i saken!

– Jeg må bare holde litt på sjekken, jeg har hatt en halv million, sa Thom Hell etter å ha fått sjekken fra Gjensidigestiftelsen.

Det var en tydelig stolt og fornøyd Hell som kunne gi sjekken videre til styreleder Erling Johansen i Sound of Happiness.

Applausen runget blant gjestene og på scenen underholdt Sound of Happiness med flere slagere.

– Det har vært spennende hele veien. Team Thom vant, vi fikk premien på en halv million kroner og kommunen doblet. Dermed fikk vi en million kroner og utrolig mange flotte stunder. Det har vært mye spenning og mye glede, sier Johansen.

Sound of Happinness har slitt med økonomien i lengre tid og Thom Hells seier i «Det store korslaget» har ført følelsene fram. Nå ser de fremover.

– Det har vært tøffe tider. Nå legger vi det bak oss, ser fremover og så kan vi satse mye mer på musikkaktivitetene. Vi kan ha flere elever, flere øvelser, flere konserter og spre ekte glede. Det er jo det vi er best på, mener styrelederen.

Thom Hell overrakte i går sjekken på en halv million kroner til Andreas Hall Torgersen og Erling Johansen i Sound of Happiness. FOTO: VEGARD NEKSTAD. Foto: Vegard Nekstad