ARENDAL: Fant drivende kano

EVJE OG HORNNES: Trailer havnet på tverke

BYKLE: Trailer på tverke på riksvei 9

GRIMSTAD: Trafikkuhell skapte kø på E 18 ved Grimstad

FLEKKEFJORD: To personer til sykehus etter utforkjøring

SONGDALEN: Bil med tilhenger fikk sleng på E 39

**FARSUND: Innbruddsforsøk i splitter ny bil

14.01** Det har vært innbruddsforsøk i en ny Volkswagen Touran i løpet av natta. Det er kommet skader ved låsen, muligens fra et skrujern.

**KRISTIANSAND: Unggutt på stjålet moped

14.10** En 16 år gammel gutt fra Kristiansand ble stoppet på en uregistrert moped på Odderheitunet. Det viste seg at mopeden var stjålet. Gutten ble satt i politiarresten.

KRISTIANSAND: Pågrep tre kobbertyver i Kvadraturen

KRISTIANSAND: Barn tatt for nasking

To 12 år gamle gutter ble tatt for å ha stjålet en radiostyrt bil og en lekepistol på Amfi Vågsbygd. De to ble kjørt hjem til foreldrene av politiet, og barnevernet er varslet.

**KRISTIANSAND: Stjal fra kassa

17.43** Det var tre personer inni butikken Ad Undas i Markens gate. I forbindelse med dette forsvant det penger fra kassaapperatet. Politiet har en formening om hvem en av de mistenkte kan være, men ingen er pågrepet.

**MANDAL: Anmeldt for kjøring uten førerkort

18.57** Politiet stoppet en 53 år gammel bilist fra Lyngdal på Gonnarsheia. Mannen blir anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Fratatt førerkortet

19.03** En 44 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet av UP da han kjørte bil på Ålefjærveien. Han holdt en hastighet på 70 kilometer i timen — 20 over fartsgrensa. Mannen hadde allerede fem aktive prikker på førerkortet, og fikk i dag tre til. Dermed ble førerkortet midlertidig beslaglagt.

SØGNE: Ble påkjørt på parkeringsplass

**MANDAL: Beruset busspassasjer

19.17** Ansatte i Sørlandsruta varslet om en overstadig beruset kvinne ombord på bussen, som var på vei til Mandal. Politiet bisto, og til slutt ble kvinnen tatt hånd om av familie.

**LYNGDAL: Fikk førerkortet beslaglagt

22.25** En UP-patrulje stoppet en 51 år gammel dansk bilist på E 39 ved Lenefjorden. Han ble målt til å kjøre i 93 kilometer i timen i 60-sona. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

KRISTIANSAND: Fant motorsykkel

En motorsykkel som ble stjålet i løpet av helga, ble i dag funnet igjen på Dønnestad.

**VENNESLA: Kjørte utfor veien

20.18** En bilist kjørte av veien mellom Samkom og Honnemyr. Ingen ble skadet. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

**GRIMSTAD: Narkotikabesittelse

20.25** En 25 år gammel mann fra Grimstad ble stoppet av politiet på Levermyr. Han var i besittelse av cirka ett gram hasj og erkjente bruk av marihuana. Mannen vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Bråkete gjest på Peppes Pizza

**LYNGDAL: Nektet å stoppe for politiet - kjørte uten gyldig førerkort

21.05** En politipatrulje forsøkte å stoppe en bil på E 39 ved Lenefjorden. Sjåføren nektet å stoppe. Politiet fikk imidlertid stoppet bilen senere. Det viste seg at den 19 år gamle sjåføren kjørte uten gyldig førerkort. I bilen satt også en 23 år gammel mann som blir anmeldt for narkotikabruk.

**FLEKKEFJORD: Kjørte av veien på glatta

21.00** En bilist ringte politiet og fortalte at han hadde kjørt av E 39 noen kilometer øst for Sira. Han var uskadet, men opplyste at det var svært glatt på stedet. NAF var på vei for å bistå.

MANDAL: Leselampe førte til brann

SONGDALEN: Bil kjørte seg fast på skilt

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele flatskjerm

22.34** Vaktmesteren ved Hovedgårdstunet i Vågsbygd ringte politiet og fortalte at to ungdommer hadde vært inne på et fellesområde og forsøkt å stjele en flatskjerm. Politiet har ingen mistenkte.