**KVINESDAL: Stakk av etter utforkjøring

09.29.** En bil kjørte av veien på riksvei 465 4 km nord for Kvinesdal. Det var ingen på stedet da politiet kom frem. Bilen ble hentet av en kranbil og politiet har gjort undersøkelser og prøver å komme i kontakt med eieren av bilen.

**MANDAL: Tyveri på legevakta

09.50.** Politiet fikk melding om et tyveri på legevakta i Mandal. Det viste seg å være stjålet en mobiltelefon. Denne er kommet til rette og politiet har en mistenkt som skal avhøres.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

10.00.** Politiet fikk melding om et grovt tyveri i Haulimyra i Kristiansand.

— Innbruddet skal ha skjedde mens de som bor i huset lå å sov. Det var stjålet en flatskjerm, en projektor og tre bærbare datamaskiner, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Lauvnes.

**FROLAND: Skadeverk på bil

10.11.** Politiet fikk melding om at det var gjort skadeverk på noen firmabiler på et industriområde på Blakstad i Froland.

— Det sto parkert noen firmabiler på et industriområde. Det var knust sidevindu på bilen og ødelagt en del av inventaret, sier Lauvnes.

**GRIMSTAD: Innbrudd på UiA Grimstad.

11.13.** Politiet fikk melding om et innbrudd på Dømmesmoen i Grimstad.

— Noen har tatt seg inn i et kontor på universitetet. Det var knust et vindu i kontorbygget og politiet har opprettet sak, sier operasjonsleder Lauvnes.

Tidligere i dag

KRISTIANSAND: Innbrudd i båt

22.13. Politiet fikk melding om en person som tok seg inn i en båt. Mannen ble pågrepet og satt i arresten. Det var en mann på 46 år fra Birkeland.

**ARENDAL: Slått ned

22.24.** En person ringer til politiet og sier han har fått juling utenfor Esso på Hisøya i Arendal.

— Det var trolig noen fra en ungdomsfest i nærheten som gikk løs på han. Det skal være flere involverte, men vi avventer en anmeldelse, sier Per Lauvnes.

**KRISTIANSAND: Tatt i tollen

22.45.** En mann kom med båten fra Danmark og ble stoppet i tollen.

— Det viste seg at mannen hadde hasj og ulovlige tabletter på seg, men det er ikke snakk om store mengder. Han ble innbrakt, sier Lauvnes. Det dreier seg om en 26-åring fra Danmark.

**VENNESLA: Stjal bil

23.55.** En Bmw 316 med registreringsnummer PP34922, ble stjålet i Venneslaveien.

**FLEKKEFJORD: Kjeftet på politiet

00.01.** En ungdom var overstadig beruset i Flekkefjord sentrum og ble stoppet av en patrulje.

— Han hadde problemer med å oppføre seg, og begynte å skjelle ut politiet, dermed ble han anmeldt, sier operasjonsleder Lauvnes.

**KRISTIANSAND: Bråk på Leopold

00.34.** En kvinne, født i 91, var veldig beruset på Club Leopold i Kristiansand, og laget bråk. Hun ble satt i arresten.

**ARENDAL: Kjøring i beruset tilstand

00.48.** En polsk bilfører ble stoppet i Arendal mistenkt for å kjøre i beruset tilstand. Det viste seg at han også manglet gyldig førerkort. Så han ble tatt med inn til nødvendige prøver og anmeldt.

**AUDNEDAL: Slåsskamper og bråk

00.51.** Politiet sendte en patrulje til Byremo etter meldinger om mye bråk og slåssing. Her var det en person som hadde vert kranglete, men han hadde forlatt området.

**MANDAL: Pågrepet av vakter

01.04.** En gjest var kranglete på en pub i Mandal. En patrulje ble sendt til stedet og pågrep personen.

— Gjesten hadde blitt kranglete, så vaktene måtte holde han til politiet kom. De hadde forsøkt å løse det uten politiet, men han var ikke mottakelig for det, så personen ble anmeldt, sier Lauvnes.

Gjesten var en mann på 19 år fra Mandal.

**FLEKKEFJORD: Høylytt fest

01.14.** En fest i Flekkefjord måtte få besøk av politet, for å dempe seg. En person ble kjørt hjem fra stedet.

**KRISTIANSAND: Innførsel av varer

01.14.** Tollvesenet stoppet en mann fra Nederland. Han hadde overskredet grensen for innførsel av varer, og fikk et forelegg på 2000 kroner.

**KRISTIANSAND: Bråk på Havana

01.20.** En politipatrulje pågrep en person for ordensforstyrrelser på Havana Etc. i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Kaos på Twist and Shout

01.27.** Politiet ble tilkallet av vaktene på Twist and Shout.

— Det var veldig uoversiktlig da vi kom ned. Tilslutt endte tre personer på legevakta, en av de hadde fått slått ut et par tenner. Politiet måtte senere opp til legevakta for å hindre mer bråk. Flere av de involverte hadde tatt turen opp der, sier Lauvnes i Agder politidistrikt.

**GRIMSTAD: Uprovosert vold

01.53.** I Storgata i Grimstad ble en mann pågrepet. Han hadde oppført seg provoserende, og gått til angrep på andre der nede. Han ble tilsnakket, men roet seg ikke og ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Fyllearresten

02.31** . En person var svært beruset og hadde problemer med å ta vare på seg selv, han fikk overnatte i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: To til legevakta

02.55.** To personer ble sendt til legevakta etter slåssing i Henrik Wergelands gate. Det var ikke alvorlige skader og politiet har ikke mottatt anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Kjøring i påvirket tilstand

02.40.** En kvinnelig bilfører ble stoppet i Setesdalsveien, mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Hun ble sendt inn for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Sendt i arresten

03.36** . En person kom i klammeri med to andre i Dronningens gate, han var aggressiv og ble sendt i arresten, anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Nektet å stanse

04.36.** En mann nektet å stanse, da politiet vinket han inn. Mannen er mistenkt for promillekjøring, og ble sener pågrepet og satt i arresten.