— Den eneste som henger litt etter er Ole Einar Bjørndalen. Han slet med et virus i kroppen og var uten særlig trening i halvannen måned, men nå er han i gang igjen. Jeg tror ikke at dette bør få så store konsekvenser for ham, for han har jo holdt på i noen år. Han har rutine til å takle dette, sier Djupvik til NTB.

Utover Bjørndalens sykdom har det meste gått på skinner for skiskytterne. Treningen har vært gjennomført til punkt og prikke for de aller fleste. Ingen har vært plaget med sykdom og skader, som har vært noe å snakke om. Det har vært noe forkjølelse og andre småting, men det er så lite at det ikke engang er verd å nevne, ifølge sportssjefen.

— Vi har ikke gjort så store endringer i opplegget, og vi har stort sett gjort unna den viktige sommertreningen her hjemme i Norge, forteller Djupvik.

Neste helg er det NM i rulleskiskyting i Os og Røros med hele eliten på plass, og deretter reiser elitelagene til Livigno og Toblach på høydesamling.

— Guttene reiser til Livigno, mens jentene skal til Toblach. Samlingene kommer til å vare fra 26. august til 10. september. Etter det er det planlagt en VM-samling i anlegget i Holmenkollen, der verdensmesterskapet skal gå i mars neste år, sier sportssjefen. (©NTB)