En Volkswagen og en Suzuki var involvert i ulykken, som skjedde like sør for kommunegrensen mellom Lillesand og Birkenes.

Begge bilene ble påført omfattende skader i fronten. Den ene bilen kom ut fra sidevei, mens den andre kom kjørende sørover på fylkesveien.

To til sykehus

— Det har vært en kraftig kollisjon på Eikelandssletta. Ingen personer var fastklemt da vi kom til stedet, sier utrykningsleder Odd Pettersen i Kristiansandsregionen brann og redning stasjon Lillesand, til Fædrelandsvennen.

Lange køer på begge sider av ulykkesstedet.

— Jeg vet ingenting om skadeomfang, men to personer er kjørt til sykehus i ambulanse, legger han til.Fire ambulanser og brannvesen ble dirigert til stedet, men tre ambulanser kunne snu før de kom fram.

Lange køer

— To biler involvert. Ingen fastklemt. Trafikale problemer på steder, opplyser Magne Storaker, operasjonsleder ved Agder politidistrikt. Airbaggene på begge biler ble utløst i sammenstøtet.

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Eikelandssletta mellom Birkeland og Lillesand fredag morgen. Foto: Baard Larsen

Det dannet seg kjapt lange køer på begge sider av ulykkesstedet. Politiet kom sent til stedet grunnet sein varsling, og brannvesenet kunne ikke rydde veien før politipatruljen hadde gjort sine undersøkelser på stedet.Det regner på stedet, men skal ikke være glatt.