Lagene møttes til første kamp i tredje kvalifiseringsrunde, og det sto 0-0 til 51 minutter var spilt. Da sørget en scoring fra Andreas Ulmer for å gi hjemmelaget ledelsen.

Norske Valon Berisha startet angrepet med en corner, og tre ledd senere avsluttet Ulmer det hele da han plasserte et langskudd oppe i høyre hjørne.

Minuttet før slutt ble innbytter Håvard Nielsen felt av Malmös Felipe Carvalho, og hjemmelaget fikk straffe. Den satte Hinteregger i mål til 2-0. Malmö får dermed et tøffere utgangspunkt før lagene til returoppgjør 5. august.

Malmö slo ut Salzburg i fjorårets kvalifisering til mesterligaen. Siden da har begge lag gjennomgått store utskiftninger i spillerstallen. Blant annet har Salzburg solgt flere nøkkelspillere, og Malmö har mistet åtte mann som startet fjorårets oppgjør. (©NTB)