Paret skal ifølge kilder gi hverandre sitt ja under en intim og ikke-religiøs seremoni hjemme i sitt Santa Barbara-hjem, med bare familie og nære venner til stede. Gravide Jolie skal ifølge en kilde ha spurt sin far, skuespilleren John Voight, om å følge henne opp til alteret, ettersom de to er på talefot igjen etter en årelang feide som hadde sin rot i at Jolie mente faren var for løsmunnet i møte med pressen. Voight hentydet blant annet at datteren hadde mentale problemer under et TV-intervju i 2002. — De begynte å snakke sammen på telefon igjen i januar, og nå har Angelina bedt John om «å gi henne bort». Da hun og Brad begynte å snakke om å gifte seg, ble det opplagt at hun måtte skvære opp med faren sin, sier en kilde ifølge nettstedet Female First.

— George Clooney og Matt Damon kommer, men bortsett fra disse to blir bryllupet en Hollywood-fri sone. Brad og Angelina vil ikke at noen skal vite om bryllupet heller, før de ankommer. I stedet vil de lansere det hele som en grillfest for å markere bursdagene til Angelina og Shiloh, sier kilden videre.

Paret har tre adoptivbarn, Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) - samt den snart to år gamle biologiske datteren Shiloh. (©NTB)