**ARENDAL: Skilter stjålet på Hisøy

01.15** Politiet fikk inn melding om at begge skiltene på en bil parkert ved Utnes på Hisøy var stjålet. I følge eieren skal skiltene ha blitt fjernet i løpet av torsdag ettermiddag/kveld.

**FARSUND: Innbrudd på Lista

01.20** Melding om et innbrudd på Lista videregående skole. I følge politiet har tyvene vært inne på et kontor og rotet, men det er uvisst om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: 29-åring pågrepet

01.20** En 29 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet av politiet i forbindelse med en slåsskamp ved et serveringssted i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Tollbodgata

01.50** Politiet fikk melding om mer slåssing ved et serveringssted i Tollbodgata. Da de kom til stedet ordnet de opp i en konflikt mellom to personer.

**KRISTIANSAND: Bråkmaker pågrepet

03.00** I Vestre strand gate blir en mann pågrepet for støy og bråk.

**ARENDAL: Bil stjålet

03.30** En bileier meldte bilen sin stjålet. Bilen, en sort Mazda pickup, stod parkert på Nedenes og har registreringsnummer CE 42373. **KRISTIANSAND: Personer bortvist

03.30** En slåsskamp mellom flere personer blir stoppet i Markes gate. Flere personer blir bortvist fra stedet og gemyttene roer seg.

**KRISTIANSAND: Butikkvindu knust

03.31** Politiet fikk inn melding om at noen har knust vinduet i en skobutikk i Skippergata. Etter litt leting i området blir en 33 år gammel mann fra Mandal blir pågrepet ut fra vitnebeskrivelser.

**MANDAL: Innbruddsalarm utløst

04.30** En butikkeier forteller at innbruddsalarmen i butikken hans på Frøysland er utløst. Han reiser bort til butikken og finner inngagsdøren knust. Han venter på politiet og går sammen med dem gjennom butikken. Butikkeieren er usikker på om noe er stjålet.

ARENDAL: Opel Vectra stjålet Bilen, som har registreringsnummer PX 33193, ble stjålet i løpet av natta fra Frolandsveien på Myrene.

VENNESLA: Firehjuling stjålet I løpet av natta har noen stukket av med en uregistrert, blå Suzuki fra en garasje på Loland i Øvrebø.

**KRISTIANSAND: Utforkjøring på Justvik

14.12:** En 22 år gammel mann fra Kristiansand fikk førerkortet inndratt etter å ha kjørt av veien ved Justvik skole. — Føreren har forklart at han hadde stor fart. Han fikk sladd på bilen i en sving, og da han prøvde å rette opp havnet han i grøfta, sier operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt. Da politiet kom til stedet observerte de at mannens Ford Escort blant annet hadde pløyd ned to 50-skilt på vei ut i grøftekanten.

**GRIMSTAD: Utforkjøring i Holvika

14.38:** En 61 år gammel fra Arendals-distriktet kjørte ut av veien i Holvika. Mannen kjørte gjennom noen busker før han havnet ut på et jorde. Mannens førerkort ble beslaglagt av politiet.