RISØR: Politiet i Risør satte i dag i gang søk med dykkere langs bryggekanten ved Restaurantgata i ettermiddag. Søket ble avsluttet uten resultat omkring klokken 19 mandag kveld.

— De vil fortsette letingen i morgen tidlig, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Siste sikre observasjon på den savnede 36 år gamle Michael Whelan, skal ifølge politiet være ved utestedene Peterhead Bar og Promenaden Pub i Strandgaten mellom klokken 02-03 natt til søndag.

Så langt har politiet ingen observasjoner som tyder på at den savnede har forlatt Risør eller beveget seg ut av området på egen hånd.

Frykter at han har falt i vannet - Vi frykter at han på et eller annet vis har gått i vannet, sier Holum, som startet søket med dykkere i 16-tiden mandag.

Dykkere har i ettermiddag søkt grundig under både lektere og flytebrygger i søket etter 36-åringen.

Whelan, som ferierer på hotell i Risør sammen med sin bror og en kamerat, ble meldt savnet søndag morgen da han ikke dukket opp på hotellet etter en tur på byen sammen med kameraten og broren.

Ble sist sett i Strandgaten: Iren skal sist ha blitt sett her på Petershead

Bar og Promenaden Pub i Risør mellom klokken 02-03 natt til søndag.

— De skal de ha kommet litt fra hverandre når de var på byen, opplyser Holum til fvn.no.

Da Whelans bror og kamerat vendte tilbake til hotellet søndag morgen oppdaget de at Whelan ikke hadde ankommet hotellet. De kontaktet politiet klokken 10 søndag og meldte ham savnet.

Ber om publikums hjelp Politiet ber nå om publikums hjelp og oppfordrer alle som kan ha sett noe av interesse om å ta kontakt med politiet på tlf. 02800 .

Mannen er ifølge politiet 1.80 cm høy med kraftig kroppsbygning og mørkt hår. Han skal ha vært iført en mørk hettegenser av merke Nike og dongeribukse.

Ifølge politiet er det første gang de tre irene er på ferie i Risør. De skal ikke ha noen venner eller bekjentskaper i området.

Har søkt langs bryggekanten: Dykkere har søkt under lektere og

flytebrygger etter den savnede iren mandag ettermiddag. I bakgrunnen:

Utestedene hvor 36-åringen ble sett sist natt til søndag.