KRISTIANSAND: Klokken halv elleve mandag kveld gikk innbruddsalarmen i Linerla barnehage i Vågsbygd. Uvedkommende hadde tatt seg inn i barnehagen ved å knuse en vindusrute. Det er foreløpig usikkert om noe er stjålet. En jakke lå igjen utenfor barnehagen da politiet kom til stedet. Det mistenkes at den tilhører gjerningsmannen eller en av gjerningsmennene.

KRISTIANSAND: Klokken 0145 natt til tirsdag stoppet politiet en 46-åring som kjørte bil. Det viste seg at mannen var i besittelse av narkotika. Han ble pågrepet og satt i arresten i Kristiansand.

GRIMSTAD: Ti på to natt til tirsdag fikk politiet melding fra en beboer i Arendalsveien om et kraftig smell. Det viste seg at lyden kom fra damskipsbrygga der noen hadde sprengt opp en parkeringsautomat og stukket av innholdet. Politiet har gode vitneobservasjoner.

ARENDAL: Halv tre natt til tirsdag fikk politiet melding om et en stor tank lå i veibanen ved E 18 på Stoa. Da politiet kom til stedet var den flyttet ut i grøfta. Det dreier seg om en cirka tusen liter stor tank som har vært brukt til å oppbevare diesel. Dersom noen savner denne, kan de henvende seg til politiet.