VENNESLA: Det var ved 08-tiden i dag de to jentene var på vei til Vennesla ungdomsskole. De skulle ta skolebussen fra Kvarstein. Da stoppet det en bil og en mann i bare underbuksa rullet ned vinduet og spurte om de ville se. Med seg i bilen hadde han en liten hundevalp. Jentene er ikke sikre på om det var hvalpen eller underbuksa han inviterte dem til å se, og derfor meldte jentene fra om dette til skolen og fungerende rektor, Arne Holt, som igjen anmeldte saken til lensmannskontoret i Vennesla.

Mannen er anslått å være 35-40 år, har lite, grått, bølgete hår og skal ha vært skjeggete. Mannen er litt kraftig og bilen han kom i var liten og blå-lilla av eldre modell. På den ene siden av bilen var det grønne striper, melder operasjonssentralen i Agder politidistrikt til fvn.no.

Holt opplyser til fvn.no at han bare har overlatt saken til lensmannen, og siden ikke har hatt tid til å jobbe mer med den saken.

— Du skjønner at samtlige mopeder i Vennesla blir sjekket denne uken, og skolen har en rekke mopeder som er blitt sjekket. Dette har tatt hele dagen, sier Holt.

Han kan ikke huske at skolen har hatt elever med lignende tilfeller.

Rektor Arne Bernhard Bang opplyser til fvn.no at jentenes foreldre ble orientert om hva som hadde skjedd, samt at det ble gitt informasjon til de andre elevene på skolen.