**KRISTIANSAND: Sov i bilen

08.20:** Politiet kontrollerte en bil som stod parkert ved Kjosbukta på Vågsbygdveien. Der fant de en mann og en kvinne som lå og sov. Mannen er 42 år gammel og kommer fra Kristiansand. Kvinnen er 23 år gammel og kommer fra Drammen. Begge ble innbrakt til politiet fordi de var i besittelse av mindre mengder narkotika.

**LYNGDAL: Knust rute

09.42:** Politiet fikk melding om at noen hadde knust ei rute på et firma i Fiboveien. Det er uklart om noe har blitt stjålet.

**FROLAND: Grovt tyveri

09.57:** Det har vært et grovt tyveri på Mykland oppvekstsenter i løpet av natten. Tyven kom seg inn ved å knuse et vindu. To PC-er skal ha blitt stjålet.

**VENNESLA: Knust vindu

10.58:** Tre vindu ble knust på ungdomsskolen og åtte vindu ble knust på speiderhuset. Dette skal ha skjedd i løpet av helgen.

**ARENDAL: Knust vindu

11.01:** Vinduene til Adecco-bygget i Østregate ble knust i løpet av natten. Dette er ifølge politiet skadeverk og ikke innbrudd.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet båt

12.00:** Politiet fikk melding om at en fin båt lå ved et kommunalt hus på Vågsbygd. Dette var en Yamarin 6210 med 200 hestekrefter Suzuki påhengsmotor. Politiet sjekket opp i dette og fant ut at båten ble meldt stjålet 7. mai i år fra en båteier fra Søgne.

**FROLAND: Hytteinnbrudd

11.45:** Noen har brutt seg inn på en hytte på Mykland og stjålet med seg noen verktøy. Tyven kom seg inn ved å bryte opp inngangsdøren. Hyttetyveriet skal ha hendt i perioden 20. mai frem til dags dato.

**KRISTIANSAND: Stakk fra kollisjon

12.37:** En billist kom over på feil side av midtrabatten da den kjørte på riksvei 456. Dette førte til at bilen kjørte i en passerende bil, men stakk av fra hendelsen. Bilfører av bilen som ble truffet klarte å notere ned registreringsnummeret til bilen som stakk av. Saken vil bli anmeldt.

**MANDAL: Uregistrert bil

14.44:** En kvinnelig billist oppdaget at bilen bak henne var uten kjennetegn fremme og bak. Kvinnen oppdaget dette da hun kjørte langs Daleveien på Holum. Nå leter politiet i Mandal etter en uregistrert Volkswagen Golf.