KRISTIANSAND: Frank Salvesen ved Randesund politistasjon sier kontantene i spilleautomatene var på 60 000 til 70 000 kroner, og at bare skadene på spilleautomatene fort kan komme opp i 150 000 kroner. Etter tekniske undersøkelser på stedet i formiddag, er politiet ikke mye klokere.

— I utgangspunktet har vi ikke funnet fingeravtrykk. Vi har lite å gå etter, sier Salvesen til fvn.no.

Daglig leder ved bowlingsenteret er sjokkert over de effektive innbruddstyvene.

— Helt utrolig at de har klart dette på tre minutter, sier Rune Isefjær.

Han ble ringt at Securitas da innbruddsalarmen gikk i natt, og dro rett til stedet. Da var politiet og Securitas kommet, men tyvene forsvunnet. Isefjær studerte i natt videoopptakene fra overvåkningskameraene.

— Men man ser jo ikke hvem de er, de hadde jo finlandshetter, sier lederen.

- Skulle tro de hadde gjort det før

Politiet har mistanke om at dette ikke er første gangen gjerningsmennene gjør slike brekk.

— Vi skulle tro tyvene har gjort dette før. Det var et veldig effektivt tyveri, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Ikke alle er enige med politiet i at tyvene kan ha gjort liknende brekk før.

— Han som er her fra automatselskapet sier at de profesjonelle ikke ødelegger noe, bare tar med seg kassa. Men disse har jo slått i stykker automatene, sier Rune Isefjær ved bowlingsenteret.

Rømte i Mazda?

Klokken 01.46 natt til torsdag gikk innbruddsalarmen hos Bowling 1 på Skibåsen. Securitas kom raskt på stedet, og så tyvene forsvinne i bil uten å få notert bilens registreringsnummer. Bilen skal ha kjørt i retning Sørlandssenteret i en blå, eldre bil, muligens en Mazda. Bilen kjørte antakelig videre østover, uten at verken politiet eller Securitas fikk fatt i tyvene.

Det effektive innbruddet skjedde i løpet av tre minutter. Det er ikke klart hvor mye kontanter de maskerte personene fikk med seg.

— I og for seg er dette jo et vanlig innbrudd, men det er litt spesielt at de stikker fra stedet så klapt, sier Frank Solås.

Politiet har foreløpig spor etter tyvene i form av beskrivelser på rømningsbilen, samt videopptak fra overvåkningskameraene ved bowlingsenteret. Teknikere skal granske stedet i dag tidlig.

Fvn.no oppdaterer saken.