**TVEDESTRAND: Hærverk

00.30** To personer gikk over styr og knuste blomsterpotter og tuklet med parkerte biler. Politipatruljen pågrep de to, to menn på 20 og 19 år fra Aust-Agder.

**KRISTIANSAND: Kranglete gjest

01.00** På Møllepuben i Festningsgata ba en ansatt om bistand for å bli kvitt en vanskelig og kranglete gjest. Gjesten, som er en mann i slutten av 30-årene, ble til slutt innbrakt og anmeldt for bråk og fyll og satt i drukkenskapsarrest.

**ARENDAL: Far bøtelagt

01.00** På utestedet Sisters Italiano henter politiet en far og sønnen hans etter at de har laget bråk. Faren blander seg inn i politiets arbeid og vil bli anmeldt for det. Han blir ilagt en bot på 5000,— kroner.

**KRISTIANSAND: Veivet rundt med softgun

01.30** Politiet i Kristiansand får 00.30 en melding om personer som løper rundt i et boligområdet ved Grostølveien og veiver rundt seg med en softgun. De avfyrer også en rekke skudd. Da patruljen kommer på stedet, er imidlertid fuglene fløyet.

Så, en time senere, stanser en annen patrulje et kjøretøy i sentrum der føreren ikke har gyldig førerkort. Det sitter fire personer i bilen, og på en av dem finner politiet en softgun. Føreren har også kjørt mot enveiskjøring. Til slutt innrømmer de skyting med softgun i Grostølveien, og pistolen blir beslaglagt.

MANDAL: Bil utfor veien

04.30 Ved Røyselandsheia ved Holen i Mandal blir politiet tilkalt for å undersøke en bil som er kjørt av veien. Bilen har havnet i en bekk, men det er ingen personer verken i bilen eller i nærheten. Patruljen reiser da til eier av bilen, og pågriper en sterkt beruset mann som har mindre skader, antagelig brudd på noen ribbein. Vedkommende blir kjørt til legevakt for blodprøve og legesjekk.