KRISTIANSAND: — Han var ikke særlig sjarmerende. Heller det motsatte, sier en sørlandskvinne i førtiårene til VG i dag.

Kvinnen er ett av ofrene til en voldtektstiltalt 51-åring. I mars i år skal hun ha blitt holdt fanget av mannen i sitt eget eget hjem, der hun ble slått, sparket og voldtatt på det groveste.

Lørdag ble det kjent at 51-åringens lege har gitt mannen en slags «sjarm-attest» , der han blant annet skriver at «det er helt uforståelig for meg at 51-åringen skulle behøve å tiltvinge seg seksuell omgang».

Kvinnen er sjokkert over attesten, og sier til VG at hun akter å anmelde legen til politiet i dag.

— Jeg er glad jeg er i live, etter døgnet hans i fangenskap. Men jeg kommer for alltid til å slite med det han gjorde mot meg. Han sparket meg, slo meg, raserte huset mitt og hadde gjentatt brutal seksuell omgang med meg, sier kvinnen.

Tvunget til narko-bruk

Kvinnen har tidligere slitt med rusproblemer, og skal ha brukt amfetamin i en periode over flere år. Men hun sier til VG at det nå er flere år siden hun sluttet med narkotika-bruken.

— Han tvang i meg masse amfetamin, heldigvis vet jeg hvordan det virker på kroppen. Jeg måtte holde hodet klart for å ikke miste kontroll selv om han ruset meg kraftig.

— Han slo meg også gjentatte ganger i ansiktet med en vedkubbe, og han truet med å grave meg ned i hagen.

- Frivillig sex

51-åringen erkjenner at han har hatt sex med kvinnene han er tiltalt for å ha voldtatt, men sier alt skjedde frivillig.

— All sex har vært frivillig. Jeg har et rusproblem, og noen av kvinnene har jeg delt amfetamin med, men jeg har aldri tvunget dem til noe som helst, har mannen forklart til politiet.