**BIRKELAND: Tobakkstyver på ferde

09.00** Politiet fikk melding om innbrudd hos Birkeland Handelslag i løpet av natten. Bakdøren var brutt opp og uvedkommende hadde forsynt seg av tobakk, sigaretter og penger. — Det er trolig ikke snakk om et stort pengebeløp ettersom det kun var en vekslekasse som var tatt, men det kan være større verdier med tanke på tobakken som borte, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt.

**LINDESNES: Påhengsmotor stjålet

09.50** En 60 hk påhengsmotor, av merket Yamaha 2005 modell, er stjålet fra en båt i Remesvik. Tyvene fjernet båten fra stedet hvor den var fortøyd, avmonterte påhengsmotoren og lot båten ligge igjen på sjøen. Politiet etterforsker saken.

**MANDAL: Drivende jolle

11.48** Politiet fant en liten jolle med styrkontroll og motor drivende nedover Mandalselva ved Hulum. Ettersom motoren var kald og det så ikke ut som at noen hadde brukt båten nylig, antar politiet at ingen har falt i elva. Eier av en liten rød båt med en påhengsmotor med 9.9 hk søkes.

13.52 Reddet fra båtbrann

GRIMSTAD: Mann omkom i trafikkulykke ved Grimstad

**KRISTIANSAND: Plaget folk i Wergelandsparken

20.43** En beruset person plaget folk som gikk forbi. Han gav seg etter tilsnakk fra politiet.

FLEKKEFJORD: Beslagla båt Mandag kveld beslagla politiet en båt og motor på en båthenger. Politiet kan foreløpig ikke si om båten er stjålet, dette vil bli undersøkt tirsdag.

**VENNESLA: Kjørte villmann med prøveskilter

21.55** Politiet tok en 22 år gammel mann fra Vennesla-distriktet som kjørte villmann i Vennesla med en bil som kun hadde prøveskilter. Han hadde heller ikke betalt avgifter på bilen, og den er beslaglagt av politiet og vil undersøkes tirsdag. Politiet tok mannens personalier, og vil følge saken videre.