**KRISTIANSAND: Kjørte uregistrert moped

02.31** To menn på 20 og 24 år ble pågrepet ved Hydro Texaco Håneskrysset for kjøring av en uregistrert moped. Ifølge vitner som har forklart seg for politiet skal begge mennene ha kjørt mopeden. Mindre mengder hasj ble funnet på den ene, og begge ble tatt med inn for å avlegge utvidet blodprøve. Mennene hører hjemme i Kristiansand og Vennesla.

**KRISTIANSAND: Russer tatt på sykkel

03.20** En russisk mann ble pågrepet da han syklet på en stjålet sykkel på Dalaneveien. Mannen ble innbrakt til politistasjonen i Kristiansand for å få identiteten brakt på det rene, mens sykkelen ble tatt hånd om av politiet.

**TVEDESTRAND: Tatt for fyllekjøring

03.50** En 19 år gammel mann fra Østlandet er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand etter at han ble stoppet av en politipatrulje på E 18 ved Laget. Mannen ble kjørt til legevakta for blodprøve. Han forklarte selv til politiet at han hadde drukke en del øl før han satte seg i bilen.

**KRISTIANSAND: Stjal flunkende ny jolle

04.45** Eieren av en 10 fots jolle med 9,9 hesters båtmotor meldte fra til politiet om at båten hans var stjålet fra Bleket ved Topdalsfjorden. Jollen, som var kjøpt for under et døgn siden, forsvant ut mot Varoddbroa da båteieren ringte politiet. Tyven hadde satt fra seg en 14 fots trebåt med en fire hesters motor på stedet. Patruljene i Kristiansand var imidlertid opptatt med falske innbruddsalarmer, og kunne ikke rykke ut. Politibåten var heller ikke tilgjengelig.

FARSUND: Vaskemaskin startet kjellerbrann

09.50 En vaskemaskin i kjelleren på et hus i Heia i Farsund var trolig årsaken til at det begynte å brenne tirsdag formiddag. Huset har ifølge politiet bare fått mindre røyk— og brannskader som følge av brannen. Det var huseieren selv som meldte i fra om brannen.