Les også: Her rømmer steinleggerne fra Vest-Agder

KRISTIANSAND: — Det kom et par fyrer fra fylkesskattekontoret her og spurte etter britene i dag morges, men da var de jo reist, sier Jon Ødegård ved Roligheden Camping til fvn.no.

Britene har hatt sitt tilholdssted helt innerst på campingplassen de siste par ukene, mens de har jobbet svart på gårdsplasser i Kristiansandsområdet.

Stakk i en fei Hektisk aktivitet preget britene i går kveld, og øyenvitner forteller om den reneste skyttelkjøringen med lastebiler på campingplassen.

— Det var tydelig oppbruddsstemning blant dem, forteller Ødegård.

Både på den tilstøtende parkeringsplassen bak Rosegården teaterhus og på selve campingplassen ligger det rot, matrester og søppel igjen etter britene. Det ser ut som de har hatt hastverk med å komme avgårde.

— Britene har søplet ned hele plassen, sier en oppgitt Jon Ødegård. Han må bruke kvelden til å rydde opp etter dem.

Robin Hood Han ler godt når han får høre at de har sett Robin Hood-filmer på kveldstid. Den aktverdige helten som tok fra de rike og ga til de fattige kan neppe ha gjort særlig inntrykk på virksomheten. Riktignok "stjal" de fra de rike, men om de har gitt så mye til de fattige, er heller tvilsomt.

Helter i strømpebukser, "Prince of Thieves" og også et par tegnefilmer med Robin Hood ligger igjen etter svindlerbanden.

En av Robin Hood-filmene er også en VHS av god gammel årgang, med Errol Flynn i hovedrollen:

"Robin transforms Sherwood Forest into a rebel outpost committed to all that is honorable, good and right," heter det bak på coveret.

Alt om steinleggerne:Her flykter steinleggerne- De er bare løpegutterVille rømme landet med stjålet utstyrBritene mot nye jaktmarkerSteinleggerne ruller videre med skiltløs lastebilSteinleggerne kjørte videre med pappskilt- De stilte bare tullete spørsmålAksjonerte mot britiske steinleggere

HADDE HASTVERK: En åpen campingvogndør, redskap og søppel ligger igjen.