Dykker i vannet for å søke etter bil. Foto: Ernest Boswarva
Fra brygga på Pusnes like før midnatt. Foto: Ernest Boswarva
Tre dykkere var nede i vannet for å lete etter en bil. Foto: Ernest Boswarva
Brannvesen, ambulansepersonell og politi er på stedet sammen med Redningskøyta sine mannskaper. Foto: Ernest Boswarva
Politi og ambulanse på stedet. Foto: Ernest Boswarva
Merker som kan tyde på at noe har gått over bryggekanten. Foto: Ernest Boswarva
Viking på stedet klar til å trekke opp bilvraket. Foto: Ernest Boswarva

ARENDAL: En bil havnet i sjøen ved Pusnes på Skilsø på Tromøy i Arendal like før midnatt lørdag. Redningsskøyta "Askerbæringen" var på stedet med dykkere.

Brannvesenet var også på stedet med flere dykkere. De gikk i vannet like før midnatt. De ble assistert av luftambulansen, politi og ambulansepersonell.

Det er ikke spor etter bilen, men merker i brygga etter det som kan være et utkjøringssted. Åstedet er brygga til Aker Solutions på Pusnes.

Fædrelandsvennens fotograf på stedet forteller at tre dykkere er nede og leter ved midnatt.

Bilvrak funnet

Like over midnatt fant dykkerne en bil på seks til åtte meters dyp. Det var ikke personer i bilen. Mistanke om at det kan være et bilvrak som kan være dyttet uti. Bilen manglet dører og panser.

Viking på stedet klar til å trekke opp bilvraket. Foto: Ernest Boswarva

Luftambulansen forlot stedet like etter midnatt.På stedet fikk Fædrelandsvennen opplyst fra politiet at det var en beboer på Kystveien, på andre siden av Trommøysundet, som så noe som foregikk på bryggekanten på Pusnes. Politiet kom først til stedet og iverksatte full leteaksjon.

Hevet

Undersøkelsene konkluderer så langt med at det ikke er personer i bilen. Det er ventet flere dykkere fra Kristiansand i løpet av kort tid, som skal gjøre nærmere søk.

I halv ett-tiden ankom Viking åstedet. De fikk hjelp fra Redningsskøyta til å feste wiere til vraket, slik at det kan dras på land.

Bilvraket ble hevet ved 01-tiden natt til søndag.