— Mannen er siktet for kjøring i påvirket tilstand, samt uaktsom kjøring. Han ligger fortsatt innlagt ved Oslo universitetssykehus, og det er ikke noe nytt om tilstanden hans, sier etterforskningsleder Thor Erik Hegle ved Kragerø politistasjon.

Det var mandag 18. januar at mannen kjørte inn i to betongelementer på E 18 ved Tangen i Kragerø. Bilen var totalvrak, og sjåføren var bevisstløs da nødetatene kom fram til stedet. Han ble fraktet til Oslo universitetssykehus med kritiske skader.

— Det var en svært alvorlig ulykke, men vi har ikke konkludert med hendelsesforløpet ettersom vi ikke har fått avhørt mannen, sier Hegle til Fædrelandsvennen.

Venter på rapport

Arendalitten ligger innlagt på nevrointensiven ved Oslo universitetssykehus med alvorlige skader.

Statens vegvesens ulykkesgruppe foretok undersøkelser på stedet etter ulykken. Politiet venter fortsatt på rapporten, som blant annet kan gi svar på hvilken hastighet som ble holdt.

— Rapporten blir først klar et par måneder etter ulykken, og den vil gi oss flere svar. Ettersom vi ikke har fått snakket med sjåføren, kommer vi ikke videre i saken nå, sier Hegle.