— Kvinnen har forklart at hun ble ranet av to maskerte menn. Hun ble truet, utsatt for vold og frastjålet flere tusen kroner og noen andre eiendeler, sier etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen ved Kristiansand politistasjon.

Ranet skjedde rundt klokka ni lørdag morgen. Ifølge Eriksen har kvinnen, som jobber som prostituert, forklart at ranerne banket på døren til hotellrommet hennes. Da kvinnen åpnet døren ble hun angrepet av de to maskerte mennene.

Ber om tips

— Ranerne var mellom 170 og 180 centimeter høye. Begge var slanke og virket veltrente. De skal ha snakket engelsk med en aksent, samt et annet språk som kvinnen ikke kjente igjen, sier Eriksen.

28-åringen hadde synlige skader da politiet kom til stedet.

— Hun trengte ikke legebehandling, men det var et brutalt ran, sier Eriksen.

Politiet er interessert i tips i saken og ber folk som kan sitte på informasjon om å melde seg.

— Saken etterforskes av voldsavsnittet i Kristiansand. Politiet etterforsker det som finnes av ledetråder, og ønsker å komme i kontakt med alle som kan ha gjort observasjoner i nærheten av hotellet i det aktuelle tidsrommet, sier Eriksen.

- Aldri opplevd lignende

Daglig leder ved Yess hotell, Torbjørn Oftedal, sier til Fædrelandsvennen at han er kjent med voldsepisoden.

— Vi har aldri opplevd noe lignende før. Det er veldig leit at folk blir skadet. Vi er veldig strenge på hvem vi slipper inn, men på dagtid står jo døren åpen, sier Oftedal.

Han opplyser samtidig at hotellet ikke tillater prostitusjonsvirksomhet.

— Vi har veldig strenge rutiner når det gjelder dette. Vi ønsker ikke å bidra til menneskehandel, så her må det ha skjedd en glipp. Vi har rutiner på at vi tar kontakt med politiet ved den minste mistanke. Så her må vi ta en evaluering, sier Oftedal.