ARENDAL: — Vi i IF Trauma kommer ikke til å arrangere Sørlandets Båtmesse i 2013, sier Anne H. Trommestad.

Hun har vært messesjef for arrangementet de to siste årene, men kunne etter mandagens styremøte konstatere at idrettsklubben ikke klarte å stable et nytt båtmessestyre på beina.

Trist ordfører

Til Agderposten sier Arendals-ordfører Einar Halvorsen følgende:

– Veldig leit og synd de ikke lyktes med å stable et nytt styre på beina. De har nok gjort det de kan. Vi må huske på at verden har forandret seg på 32 år. I tillegg ligger båtbransjen nede og det har blitt adskillig vanskeligere å finne personer som kan ofre seg så og si 100 prosent i jobben som messesjef.

Ordføreren var primus motor bak messa, og var messesjef de tre første årene fra 1981. Da ble den arrangert på Hove, mens den i 1985 ble flyttet inn til Arendal sentrum og Pollen.

Mister inntekter

Anne H. Trommestad i IF Trauma forteller at idrettslaget nå må se seg om etter alternative inntektskilder. I fjor satt klubben igjen med rundt 400.000 kroner etter innsatsen med båtmessen.

- Tror du det er siste gang det blir arrangert Sørlandets båtmesse i Arendal, Trommestad?

— Jeg skal ikke se bort fra at den gjenoppstår, men jeg kan ikke se helt hvem som skal drive den nå. Men om det skjer, skal du heller ikke se bort fra at vi i Trauma kan bidra på dugnadssiden.