Mellom kl. 21 – 22:

21.00 En politipatrulje på Birkeland får beskjed om at to ungdommer utøver skadeverk på Strøget. To 15-åringer blir pågrepet av politiet. Guttene hadde med seg fyrverkeri som de hadde kastet i søppeldunker. De var beruset og ble kjørt hjem til foreldrene. Fyrverkeriet ble beslaglagt.

21.06 En nabo i Torridalsveien i Kristiansand ringer politiet og melder om at det har oppstått en mindre brann i nabobygningen. Mannen sier han har slukket brannen og at det ikke er store skader. Politiet kommer til stedet, og ved nærmere undersøkelse kan det tyde på at brannen er påsatt. Det var stablet ved opp under vinduet som brant. Saken vil bli videre etterforsket.

21.23 Melding om en ungdomsgjeng på Årosskogen som driver med ukontrollert oppskyting av fyrverkeri. Politiet kom til stedet. Ungdommene lovet og ikke skyte mer fyrverkeri.

21.45 Klage på ellevill fyrverkeriskyting i Korvettveien i Vågsbygd i Kristiansand.

21.45 Ungdom går amok med fyrverkeri på Nytorvet i Farsund.

21.58 Ingen personer blir skadet da det bryter ut brann i Østregate i Lillesand i gamle posthusgården. Brannen startet i en butikk og spredte seg til flere leiligheter. Butikken fikk store brannskader, mens flere leiligheter fikk mindre røykskader.

Mellom kl. 22 – 23:

22.00 Klage på bråk og fyrverkeri i Sunnivas vei i Kristiansand.

22.06 Ukontrollert rakettoppskyting i Viktorias vei i Mandal. Politiet ordnet opp på stedet.

22.17 Flekkerøy. Melding om at ungdom skyter fyrverkeri langs bakken ved rundkjøringa.

22.47 Klage på uvettig bruk av fyrverkeri i Erkleivveien i Vennesla. Politiet drar til stedet.

22.54 Politiet får melding om at en ung gutt er stukket i halsen med en knust glassflaske. Både ambulanse og politi rykker ut til stedet umiddelbart. Senere viser det seg at episoden var et hendelig uhell. Ifølge vitner politiet treffer var det ingen som hadde til hensikt å skade noen. Kommer ikke noe anmeldelse. Etter omstendighetene er det gått bra med gutten.

Mellom kl. 23 – 24:

23.04 Et vindu blir knust i en butikk i Alleen i Lyngdal.

23.17 Politiet får melding om at flere postkasser er sprengt i filler ved Årosskogen i Søgne.

23.18 En huseier på Ime i Mandal ringer politiet og forteller at en ung mann har knust et av vinduene i huset. Ifølge eieren skal gjerningsmannen ha knust vinduet da han ikke slapp inn på fest. Gjerningsmannen er en 18-åring fra Mandal. Saken er anmeldt.

23.28 Melding om uvettig oppskyting av fyrverkeri i Blyveien i Kristiansand, Kjønneveien i Søgne og Nordoddveien i Arendal.

23.30 Melding om brann i søppeldunk utenfor Marna kafe i Bryggegata i Mandal.

23.39 En person ringer politiet og melder om at det er gjort skadeverk på to biler i St. Olavs vei på Lund i Kristiansand. Ifølge vitner er det knust to vinduer på bilene.

23.41 Melding om uvettig bruk av fyrverkeri på torvet i Flekkefjord.

23.45 To personer har havnet i klammeri på Ime i Mandal. Ifølge vitner skal de to ha slått hverandre i ansiktet. Det er usikkert om saken blir anmeldt.

23.49 Uvettig bruk av fyrverkeri på Torvstuene i Farsund. Politiet blir kontaktet.

2355 Vakthavnede på Ernst hotell i Kristiansand ber politiet om assistanse da en pubgjest slo seg vrang. 47-åringen har i lang tid laget bråk på utestedet. Betjeningen på Ernst fant en startpistol på mannen, som ble satt i arrest i Kristiansand. Saken blir anmeldt.

23.58 Politiet måtte rykke ut til en adresse i Arendal, da en 59-åring fra Risør truet med å ta sitt eget liv. Politiet tok hånd om personen som hadde på seg en pistol og ammunisjon. Mannen ble først kjørt til legevakten, deretter ble han satt i politiarrest. Ifølge politiet var mannen meget beruset.

23.58 Brann i container ved Rimi på nedre Slettheia. Det var 110 sentralen som varslet politiet.

23.59 Uvettig bruk av fyrverkeri i Tvedestrand. Meldingen gikk ut på at ungdom skjøt mot alt og alle.

23.59 Politiet får melding om at det brenner på taket av Borkedalen skole. Brannvesenet dra til stedet, men kan konstatere at det er ingen materielle skader. Trolig er det fyrverkeri som har slått ut brannalarmen.

Mellom kl. 00 – 01:

00.01 Melding om uvettig oppskytning av fyrverkeri ved Cafè Galleri i Grimstad.

00.14 En mann fra Arendal har truende adferd på en adresse i Bjorbekk. Ifølge vitner har 20-åringen laget bulk på en bil utenfor en bolig. Vedkommende blir tatt hånd om av politiet og satt i arrest i Arendal.

00.18 Melding om brann i enebolig på Mosby. Stor røykutvikling. To personer redder seg ut. SE EGEN SAK

00.20 Melding om knusing av ruter i Skonnertveien i Vågsbygd utenfor Kristiansand. Ifølge vitner har personer tatt seg inn i Rema 1000. Det kommer også inn melding om at det skytes raketter i området. Det er utført en del skadeverk. Politiet rykker ut til stedet og pågriper en 21-åring fra Kristiansand som blir satt i arrest.

00.25 En mann melder til politiet at bilen hans ble stjålet mens den gikk på tomgang et sted i Vågsbygd utenfor Kristiansand. Ifølge mannen skal en person hoppet inn i bilen og kjørt i retning Voie. Mannen løp etter bilen og fant den igjen ved stedet ”Suppa”. Mannen har fortalt til politiet at en mann satt i bilen da kom til Voie. Biltyven skal ha gått ut av bilen og opptrådt truende mot bileieren. Han skal blant annet ha viftet med en kniv. Deretter skal han ha løpt fra stedet. Bilen skal ha stått i full fyr. Brannvesen drar til stedet for å slukke brannen.

00.32 Politi rykker ut til en bolig i Grimstad hvor folk har klaget på at en 38 år gammel mann skyter med hagle. Da politiet kommer til stedet pågriper de en mann fra Grimstad, som innrømmer å ha skutt med hagle. Ifølge operasjonsleder Vidar Neset har mannen brukt våpenet som fyrverkeri. Hagla blir beslaglagt, og mannen blir tatt hånd om av politiet.

00.39 Uvettig bruk av fyrverkeri ved Shalam i Kristiansand. En ung gutt har pådratt seg mindre skader.

00.43 Melding om en beruset person i området Nes i Flekkefjord. Blir tatt hånd om av politiet og kjørt hjem.

00.43 Klage fra beboere på Tinnheia. En ung gutt kaster småstein etter unger i området.

00.43 Tyverialarmen går på sykehjemmet Stener Heyerdal i Kristiansand sentrum. En person har tatt seg inn og stjålet medikamenter fra medisinskapet. Det er Falck som melder fra til politiet.

00.50 En mann kommer hjem til boligen sin i Kristiansand og oppdager at uvedkommende har gjort innbrudd. Ifølge mannen har tyvene tatt en bærbar pc og 1000 kroner i kontanter.

00.53 En dame ringer til politiet fra Hamreheia i Kristiansand og forteller at en mann slo til henne da hun åpnet døren til hjemmet sitt. Mannen ringte på og stod klar til å slå da kvinnen lukket opp utgangsdøren.

00.55 Melding om slåsskamp utenfor rutebilstasjonen i Kristiansand. En 28 år gammel mann skal ha slått til to jenter med knytteneven. Det er usikkert om jentene på 21 år anmelder forholdet.

Mellom kl. 01 – 02:

01.04 En full person lager bråk langs E39 på Tangvald i Søgne.

01.05 Melding om full fyr i to søppelcontainere i Industrigata på Lund i Kristiansand.

01.07 Klage om uvettig rakettbruk ved Haven Brasserie i Grimstad.

01.13 En 23-åring fra Vennesla gikk amok mot en politimann da tjenestemannen skulle ta fra ham fyrverkeriet. Mannen slo til politimannen i ansiktet. Ifølge vitner skal mannen ha yppet til bråk mot flere personer tidligere på dagen. Mannen ble pågrepet og satt i arrest i Kristiansand. Mannen er anmeldt for voldsbruken.

01.20 Uvettig bruk av fyrverkeri i Randesund.

01.23 En bilfører stakk fra en promillekontroll i Mandal som politiet startet natt til 1. nyttårsdag.

01.30 En 21 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse måtte sy flere sting i hodet etter og blitt angrepet av to gutter på 17 og 18 år. Voldsepisoden skjedde i Storgata i Grimstad. Politiet pågrepet de to gjerningsmennene og satte dem i arrest i Arendal. Saken blir anmeldt.

01.38 Melding om slåssing og bråk på Hovden høyfjellssenter. En 27 år gammel mann fra Arendal har utøvet skadeverk på inngangspartiet.

01.38 En 34 år gammel mann måtte kjøres til legevakten med ambulanse etter å ha blitt slått ned på Evje.

01.39 En person er blitt slått i ansiktet i Nordtjønnveien.

01.44 Tre personer er mistenkt for forsøk på tyveri av en bruktbil i Rigetjønnveien. Det var Securitas som varslet politiet om tyveriet. Mennene skal være i begynnelsen av 20-årene.

01.45 Melding om brann i en søppelkasse ved Narvesen i Mandal. Ifølge politiet er tre søppeldunker brent opp. Den ene ved gamle Brobakken.

01.47 Slagsmål på XO bar på Hovden.

01.46 En huseier klager på en beruset mann som ringte på dørklokken på Lund.

01.48 En rebelsk pubgjest ødela to bilder i lobbyen på Caledonien hotell i Kristiansand. Mannen på 19 år var synlig beruset. Han ble satt i arrest. Det er glass i to bilder som henger i resepsjonen, opplyser politiet.

01.52 En mann fra Gjerstad ringer politiet og forteller at han savner sin sorte hest.

01.55 Politiet får igjen melding om uvettig bruk av fyrverkeri på Flekkerøy. Skytingen foregår fortsatt i området ved rundkjøring. Ifølge vitner skyter unggutter med fyrverkeri mot flere biler.

Mellom kl. 02 – 03:

0210. Politiet får melding om at en 17 år gammel sønn har gått amok hjemme hos foreldrene i Arendal. De ringer politiet for å få hjelp. Da politiet kom hadde gutten rasert store deler av hjemmet.

0219. Politiet får melding om at noen kaster fyrverkeri i postkasser i Kronprinsens gate i Kristiansand.

02.31 En ambulanse må rykke ut til Lindesnes hvor en kvinne har kuttet seg. AMK ber om bistand fra politiet. Ifølge helsepersonellet skal kvinnen ha opptrådt truende.

02.22 Melding om skadeverk på to biler og en hytte ved Skumrak camping

02.43 Melding om brann i container ved Tinnheia senter i Kristiansand.

02.47 Melding om skadeverk på et bolighus i Arendal.

02.51 En kvinne fra Grimstad ringer politiet og forteller at en mann forsøker å ta seg inn i leiligheten hennes. Da politiet kommer viser det seg at den unge mannen hadde bommet litt på huset sitt.

Mellom kl. 03 – 04:

03.18 En 36 år gammel mann blir funnet sterkt beruset på en plen like ved Mandal sentrum. Ifølge politiet ble mannen overlevert til en noe gretten kone like etter.

03.30 En 18 år gammel mann blir bøtelagt for urinering på offentlig sted like ved Narvesen i Vennesla.

03.30 En dørvakt på Sportellet på Hovden blir truet av en gjest som vil slåss. Voldsutøveren er en 18-åring fra Tromsø.

03.31 Melding om uvettig bruk av fyrverkeri på Vanse.

03.48 Forsøk på grovt tyveri på Joker Møglestu.

03.59 En drosjesjåfør kontakter politiet da tre kunder stikker av fra drosjeregningen på Hellemyr.

Mellom kl. 04 – 07:

04.00 En bilfører stikker av etter å ha kræsjet med en annen bil på Andøya. Ifølge den kvinnelige bilføreren som ble igjen skal mannen ha stukket av da hun truet med å varsle politiet.

04.07 Klaging på uvettig bruk av fyrverkeri i Svalåsveien på Nodeland.

04.37 Politiet må bistå en taxi på Vigeland i Lindesnes da en 22 år gammel mann ikke ville betale drosjeregningen.

04.42 En beruset og full ex-mann kommer hjem og krangler med ex-kona. Politiet blir tilkalt og mannen blir fjernet fra huset i Vågsbygd i Kristiansand.

04.47 En person blir slått ned i Tordenskjoldsgate i Kristiansand sentrum. Ambulanse blir tilkalt og bringer mannen til legevakt for sjekk. Fornærmede er en 21 år gammel mann fra Kristiansand.

05.10 Melding om uvettig bruk av fyrverkeri på Andøya i Kristiansand.

05.48 En 24 år gammel mann er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter en utforkjøring på riksvei 9 ved Kiledalen på Hægeland.

05.49 Politiet blir tilkalt da en mann går til angrep på en mann og en kvinne i Kristiansand sentrum. Politiet drar til stedet og pågriper en mann som blir anmeldt for forholdet.

06.19 Melding om brann i en søppelkasse på Hånes.