Lørdag ettermiddag ble det oppdaget innbrudd i Tveit ungdomshus, det gamle posthuset. En vindusrute er knust med stein, og det er bl.a. stjålet diskotekanlegg.

En huseier klarte selv å slukke ilden da det begynte å brenne i en bolig i Grimstad. Det oppsto små skader.

En mopedist som kjørte ut av veien i Kvinesdal sentrum lørdag ettermiddag er mistenkt for promillekjøring. Det er tatt blodprøve av vedkommende.

Sent lørdag kveld forsøkte en ungdomsgjeng å trenge seg inn på en sammenkomst i et hus i Østerveien — som ubudne gjester. Politipatrulje ordnet opp i forholdet på stedet.

Ved midnatt ble ruter knust i en forretning i Tordenskjoldsgate av en ungdomsgjeng. Gjerningsperson lot seg ikke identifisere. Politiet sikret stedet.

Ved midnattstid kjørte en bil av veien på Langenesveien, og ble påført store skader. Politiet fikk etter hvert sporet opp eieren. Ikke mistanke om promille.

To jenter begynte å slåss inne på 7-eleven i Markens ved midnattstid. Da politiet kom til stedet, var de forsvunnet.

En 16-åring fikk sitt førerkort beslaglagt da han ble tatt av UP for å kjøre lett motorsykkel i 90 km/t i 60-sonen på rv. 24 utenfor Arendal.

To unge, berusede jenter ble overlatt til barnevernsvakta natt til søndag. De ble pågrepet av politiet da de gikk og sparket i søppeldunker i Markensgate.

2500 kroner koster det nå, hvis man blir tatt for drikking på offentlig sted. Dette har to personer fått erfare i helgen, ei jente i Grimstad og en gutt i Kristiansand.

En 22-åring fra Kristiansand ble natt til søndag innbrakt etter å ha vært i klammeri med vakten på et utested i Vestre Strandgate. Det er antatt at vakten kommer til å anmelde forholdet.

En 20-åring fra Kristiansand er anmeldt for å ha slått til flere personer inne på 7-eleven i Markens ved to-tiden natt til søndag.

En lyngdøl i 24-årsalderen ble pågrepet natt til søndag mens han hoppet på en bil parkert i Markensgate.

I Arendal ble en 24-åring fra Grimstad tatt hånd om etter å ha utøvd skadeverk mot en parkert bil.

Vaktselskapet Falk observerte ved 02-tiden to personer som hadde tatt seg inn i Kjevik byggsenter. Da politiet kom til stedet, var de forduftet.

En 32-åring fra Søgne vil bli anmeldt etter slåssing på Høllen Brygge natt til søndag.

Ved 05-tiden natt til søndag avverget politiet at en uoverensstemmelse mellom to personer i Markensgate fikk utvikle seg til noe mer alvorlig.

En person ble brakt til legevakta for kontroll, etter å ha blitt slått ned på 7-eleven i Markens gate i Kristiansand. Slagsmålet ble meldt til politiet ved 03.40-tiden natt til søndag. Gjerningsmannen er pågrepet av politiet.

En meget beruset person forsøkte tidlig søndag morgen å komme seg inn i en bolig i Arenfeldts vei. Vedkommende mente bestemt at det var der han bodde. Etter gjentatte forsøk fra den rette eier innså etter hvert inntrengeren at han nok bodde et annet sted.