Stjal fra automater

FROLAND: Ved 0330-tiden fikk politiet melding via Securitas om at alarmen hadde gått i kafeen i Rosedalen senter i Froland. Det viste seg at uvelkomne gjester hadde brutt seg inn via inngangsdøra, og tatt seg inn i kafeen.

Der hadde de brutt opp og tømt spille-automatene for alt av penger. Hvor mange penger det dreier seg om, har ikke politiet i Agder oversikt over ennå. Men vitner har observert en mørk VW Polo som kjørte i nærheten i det aktuelle tidsrommet.

Innbrudd i skole

KRISTIANSAND: Klokken 0352 fikk politiet melding fra Falck om at alarmen var utløst i verkstedet til Oddemarka skole. En dør var brutt opp, men det er foreløpig uklart om noe er stålet fra stedet. Mye tyder på at tyvene er blitt skremt av alarmen, og har stukket fra stedet uten å få med seg noe.

Stjal pc og kaffepenger

SOGNDALEN: Det blir tynt med kaffe i påsken for folka som bruker en brakke ved Agdermaskin som spiserom og kontor. Tyver har brutt seg inn i løpet av natten på Spjotneset på Nodeland. De har tatt med seg en pc, en pussemaskin og en myntkasse med kaffepenger arbeiderne har spart opp.

Innbrudd i vaskehall

KRISTIANSAND: Om de følte seg skitne, og trengte en vask, sier politiloggen ingenting om. Men faktum er at noen har knust vinduet i kjøreporten til vaskehallen til bedriften Baneservice i løpet av natt til mandag. En foreløpig undersøkelse har ikke avdekket at noe er stjålet. Politiet har imidlertid funnet et par hansker som kan stamme fra gjerningsmennene.