Politiet i London offentliggjorde fredag bilder av fire menn som mistenktes for å ha gjennomført de mislykkede angrepene på T-banen og en buss torsdag.Bildene er tatt av overvåkingskameraer på de tre T-banestasjonen og bussen som ble rammet, skriver NTB.

Det var på en pressekonferanse tidligere i dag at politiet begynte å gi informasjon om de etterlyste. Politiet er desperate etter informasjon om de fire mennene, men gjorde det klart at folk ikke må nærme seg de etterlyste hvis de ser dem.

Tidligere i dag ble en mann skutt og drept på Stockwell-stasjonen. Fem skudd ble løsnet mot mannen, fortalte et øyenvitne.

Politimester Ian Blair bekreftet på pressekonferansen at den drepte var direkte forbundet med antiterroretterforskningen, melder nyhetsbyrået. Han sa også at mannen nektet å adlyde politiets ordre, og derfor ble skutt.

Andre øyenvitner forteller at mannen så livredd ut. Nå spekuleres det i om mannen er uskyldig.

Det ble også utført en razzia i London tidligere i dag, der hele Harrow Road ble stengt av. Beboerne i gaten fikk beskjed om å holde seg inne. Her fant de også en av de udetonerte bombene fra gårsdagens terroraksjon, funnet.

En Al-Quaida gruppe har påtatt seg ansvaret for den mislykkede terroraksjonen, hvor bare en person ble skadet og ingen drept.