Tatt med hasj

ARENDAL: Like før klokken 23 ble en mann innbrakt for slåssing i Friergangen i Arendal. Under pågripelsen fant politiet 0,3 gram hasj på mannen, og han vil bli avhørt om forholdet torsdag, ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

Hytte brant ned

MARNARDAL: Bare pipa stod igjen da en hytte brant ned til grunnen på Kråkeland i Marnardal like før midnatt. Brannvesenet fik melding fra personer som så brannen på avstand, men klarte ikke å redde den overtente hytta.

Container-branner i Lyngdal

LYNGDAL: Klokken 23.50 måtte brannvesenet rykke ut til Berge ungdomsskole hvor en container stod i full fyr. Brannvesenet fylte den med vann, og kun innholdet ble ødelagt. En time senere måtte en container i Skomragbakken slukkes på samme måten. Politiet har ingen mistenkte etter brannene.

Våt mann kjørt hjem

GRIMSTAD: I 02-tiden kom en politipatrulje over en beruset person som av ukjente årsaker hadde hatt seg en dukkert i et vann i nærheten. Patruljen kjørte mannen hjem til varmere omgivelser.

Knuste rute i Flekkefjord

FLEKKEFJORD: Politiet ble tilkalt da to personer begynte å krangle i et hus i Flekkefjord i 04-tiden. En av personene knuste en rute i huset. Vedkommende ble kjørt hjem av patruljen.

Kjørte bil inn i hage

ÅMLI: Klokken 07.50 fikk politiet i Åmli melding om at en bil hadde kjørt inn i en hage. Føreren av bilen, en 18 år gammel gutt, ble etter kort tid pågrepet i Åmli sentrum. Han var beruset, og ble tatt inn til arresten i Arendal. Gutten vil bli avhørt torsdag, ifølge operasjonssentralen.