I tillegg har hun skværet opp med nye og gamle uvenner som henholdsvis Lindsay Lohan og Nicole Richie.Paris' pressetalsmann Elliott Mintz sier til TMZ at Paris, Britney og Lindsay Lohan faktisk har skapt sin egen allianse.

— Det jeg har sett er at vi har tre ekstraordinært mektige kvinner som skaper en voldsom mengde oppmerksomhet, penger og dyrkelse. De er lei av at andre mennesker prøver å komme seg fram i deres kjølvann og skape usanne dramaer, sier Mintz om sin klients nye vennegjeng.

Paris og Britney har de siste ukene festet heftig sammen i Las Vegas så vel som i Los Angeles, siste gang nå i helgen.

Mintz sier til kjendisnettstedet at de to «virkelig knytter bånd» og at de er i ferd med å «bli som søstre». Han hevder også at 24 år gamle Britney «ser opp til» den et år eldre hotellarvingen, og at hun er «svært takknemlig» for at Paris tar henne under sine vinger. På vei inn til et Hollywood-party i går var det Paris Hilton som drevent manøvrerte sin nybakte bestevenninne gjennom paparazzisvermen.

Faktisk skal Britney Spears nye stil etter at hun sparket ut Kevin Federline være «inspirert» av Paris Hilton, sier Mintz. Da er det snakk om korte skjørt og dypt utringede topper. Men Paris har foreløpig ikke inspirert Britney Spears til å spytte ut tyggegummien. (©NTB)